تنها ۲ درصد مبتلایان شرایط وخیم دارند
آمارهای رسمی حاکی از آن است که شمار مبتلایان و قربانیان کرونا ویروس در برخی از نقاط جهان به سرعت شیوع داشته و روند شیوع آن متوقف نشده است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در حالی که در بسیاری از کشورها، قوانین مرتبط با محدودیت تردد به منظور مقابله با شیوع این ویروس تا حدودی برداشته شده و فعالیتهای اقتصادی به صورت تدریجی بازگشایی شده است، شمار مبتلایان و قربانیان کرونا ویروس جدید که اکنون در ۲۱۲ کشور و منطقه جهان شیوع یافته، همچنان در حال افزایش است.
طبق آمارها تاکنون سه میلیون و ۸۲۰ هزار و ۷۵۷ نفر در جهان به کروناویروس جدید مبتلا شدهاند که از این میان ۲۶۵ هزار و ۹۶ نفر جان خود را از دست دادهاند. همچنین یک میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۴۶ نفر از مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ بهبود پیدا کردهاند.
اگرچه از میان دو میلیون و ۲۵۲ هزار و ۵۱۵ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان تنها ۴۸ هزار و ۲۰۸ مورد معادل دو درصد از کل موارد ابتلا شرایط وخیم داشته و دو میلیون و ۲۰۴ هزار و ۳۰۷ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد ابتلا وضعیت خفیفی از لحاظ ابتلا به بیماری کووید-۱۹ دارند.
برخی کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بیشترین موارد ابتلا و مرگ ناشی از بیماری کووید-۱۹ را در روزهای اخیر گزارش کردهاند. همچنین موارد گزارش شده در آمریکای لاتین، آفریقا و روسیه رو به افزایش است.
ایالات متحده آمریکا همچنان در جایگاه نخستِ شمار قربانیان و مبتلایان کووید-۱۹ در میان کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد.
در اروپا نیز کشورهای اسپانیا و ایتالیا بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ را گزارش کردهاند اما آمار قربانیان این بیماریِ واگیردار در انگلیس از این دو کشور عبور کرده و بعد از آمریکا در رتبه دوم جهان قرار گرفته است.
روند افزایش مبتلایان در روسیه نیز سرعت بسیار بالایی داشته و سیستم درمانی مسکو، پایتخت این کشور با فشار بسیار زیادی مواجه شده است.
هشت کشور شامل سوئیس، عربستان سعودی، پرتغال، مکزیک، سوئد، ایرلند، پاکستان و شیلی ظرف حدود تنها یک هفته به لیست کشورهایی پیوستهاند که شمار مبتلایانِ آنها از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته و شاهد شیوع بیشتر بیماری بودهاند.
بنابر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
1_ ایالات متحده یک میلیون و ۲۶۳ هزار و ۱۹۷ مبتلا، ۷۴ هزار و ۸۰۷ قربانی
2_ اسپانیا ۲۵۳ هزار و ۶۸۲ مبتلا، ۲۵ هزار و ۸۵۷ قربانی
2_ اسپانیا ۲۵۳ هزار و ۶۸۲ مبتلا، ۲۵ هزار و ۸۵۷ قربانی
3_ ایتالیا ۲۱۴ هزار و ۴۵۷ مبتلا، ۲۹ هزار و ۶۸۴ قربانی
4_ انگلیس ۲۰۱ هزار و ۱۰۱ مبتلا، ۳۰ هزار و ۷۶ قربانی
4_ انگلیس ۲۰۱ هزار و ۱۰۱ مبتلا، ۳۰ هزار و ۷۶ قربانی
5_ فرانسه ۱۷۴ هزار و ۱۹۱ مبتلا، ۲۵ هزار و ۸۰۹ قربانی
6_ آلمان ۱۶۸ هزار و ۱۶۲ مبتلا، ۷۲۷۵ قربانی
6_ آلمان ۱۶۸ هزار و ۱۶۲ مبتلا، ۷۲۷۵ قربانی
7_ روسیه ۱۶۵ هزار و ۹۲۹ مبتلا، ۱۵۳۷ قربانی
8_ ترکیه ۱۳۱ هزار و ۷۴۴ مبتلا، ۳۵۸۴ قربانی
8_ ترکیه ۱۳۱ هزار و ۷۴۴ مبتلا، ۳۵۸۴ قربانی
9_ برزیل ۱۲۶ هزار و ۶۱۱ مبتلا، ۸۵۸۸ قربانی
10_ ایران ۱۰۱ هزار و ۶۵۰ مبتلا، ۶۴۱۸ قربانی
10_ ایران ۱۰۱ هزار و ۶۵۰ مبتلا، ۶۴۱۸ قربانی
به گزارش ایسنا سایر کشورهایی که شمار مبتلایان به این بیماری در آنها از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته است شامل چین با ۸۲ هزار و ۸۸۵ مبتلا، کانادا با ۶۳ هزار و ۴۹۶ مبتلا، پرو با ۵۴ هزار و ۸۱۷ مبتلا، هند با ۵۳ هزار و ۴۵ مبتلا، بلژیک با ۵۰ هزار و ۷۸۱ مبتلا و همچنین کشورهای هلند، عربستان سعودی، سوئیس، اکوادور، مکزیک، پرتغال، پاکستان، سوئد، شیلی، ایرلند و سنگاپور هستند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید