سطوح رستوران میتواند به انتقال ویروس کرونا کمک کند
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: سطوح رستوران میتواند به انتقال بیماری کمک کند و در مواد غذایی خام نیز شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید ۱۹وجود دارد، اطمینان از پخت کامل مواد غذایی نکتهای مهم است که باید به آن توجه شود، بخش خام موادغذایی نیز باید به صورت بهداشتی در فرایند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.
![سطوح رستوران میتواند به انتقال ویروس کرونا کمک کند سطوح رستوران میتواند به انتقال ویروس کرونا کمک کند](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/13494/conversions/OZ4fAv4Jyo3DTlk1-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا زالی درباره وضعیت بیماری کرونا در استان تهران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ بیمار جدید به عنوان بیمار کرونایی در بخشهای عادی و ۵۱ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای تحت پوشش استان تهران بستری شدند، ۱۴۲ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستانهای استان تهران ترخیص شدند.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران از بستری ۱۰ درصد مراجعان به بخشهای بهداشتی و درمانی استان در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: ۹۰ درصد مراجعان با دریافت خدمات سرپایی ترخیص شدهاند، همچنین مراجعه به مراکز مراقبتهای بهداشتی در طول ۲۴ ساعت گذشته کاهش یافته است، اطلاع رسانی رسانهها درباره اهمیت غربالگری اهمی زیادی دارد، افراد با شروع علائم در خود در وهله اول از طریق سامانه ۴۰۳۰ و مواردی مانند آن، بهتر است به مراکزی مانند مراکز جامع سلامت که اصالتا مراکز بهداشتی هستند مراجعه کنند.
وی افزود: کاهش آمار مراجعان به این مراکز می تواند تا حدی بحث استمرار غربالگری را با خدشه رو به رو کند، به خصوص آنکه در گام دوم غربالگری ملی در استان تهران هستیم و بیش از گذشته نیازمند همکاری و همیاری شهروندانیم، از شهروندان درخواست میکنم بیش از گذشته در زمینه غربالگری با مراکز بهداشتی همکاری کنند، طبیعتا با افزوده شدن تعداد مراجعان مراکز بهداشتی از میزان مراجعان به بخشهای درمانی و بستری در این مراکز کاسته خواهد شد و این مسئله درمان بیماری را با سهولت بیشتری همراه خواهد کرد.
زالی با تاکید بر لزوم نظارت بر وضعیت رستورانهای استان اظهار کرد: رستورانها جز اماکنی هستند که قبل از شیوع کرونا نیز تحت نظارت کامل بخش بهداشت محیط دانشگاهها قرار داشتند. طبیعتا پس از بازگشایی رستورانها، این نظارتها و مراقبتها افزایش بیشتری مییابند و تیمهای جدیدی توسط دانشگاهها برای این نظارتها اعزام خواهند شد، همان طور که بارها اعلام کردهایم، هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست و بهترین الگوی غذایی، همان چیزی است که بر اساس سلیقه و ذائقه خانواده تهیه میشود و طبیعتا از بهداشت بالاتری برخوردار است.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران اظهار کرد: حضور افراد در رستورانها مانند هر فضای مسقف دیگری نیازمند رعایت چند شرط است؛ اولین شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و افراد مانند گذشته نباید روبهروی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متقابل به راس نسبت به هم قرار بگیرند، همچنین تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود، در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحا یکبار مصرف استفاده شود.
وی یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی در رستورانها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همین خاطر افرادی که در خود علائم بیماری کووید ۱۹ مشاهده میکنند یا با افراد مشکوک به بیماری در تماس بودهاند، از حضور در رستوران خودداری کنند، توصیه میکنم زمان حضور افراد در رستوران کاهش یابد تا احتمال انتقال بیماری کمتر شود، تهویه مناسب در رستورانها نیز اهمیت زیادی دارد، رستورانهایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه مناسب در آنها فراهم نیست طبیعتا پرمخاطرهتر هستند.
به گزارش ایسنا زالی در پایان اضافه کرد: سطوح رستوران میتواند به انتقال بیماری کمک کند و در مواد غذایی خام نیز شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید ۱۹وجود دارد، اطمینان از پخت کامل مواد غذایی را نکتهای مهم است که باید به آن توجه شود، بخش خام موادغذایی نیز باید به صورت بهداشتی در فرایند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران از بستری ۱۰ درصد مراجعان به بخشهای بهداشتی و درمانی استان در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: ۹۰ درصد مراجعان با دریافت خدمات سرپایی ترخیص شدهاند، همچنین مراجعه به مراکز مراقبتهای بهداشتی در طول ۲۴ ساعت گذشته کاهش یافته است، اطلاع رسانی رسانهها درباره اهمیت غربالگری اهمی زیادی دارد، افراد با شروع علائم در خود در وهله اول از طریق سامانه ۴۰۳۰ و مواردی مانند آن، بهتر است به مراکزی مانند مراکز جامع سلامت که اصالتا مراکز بهداشتی هستند مراجعه کنند.
وی افزود: کاهش آمار مراجعان به این مراکز می تواند تا حدی بحث استمرار غربالگری را با خدشه رو به رو کند، به خصوص آنکه در گام دوم غربالگری ملی در استان تهران هستیم و بیش از گذشته نیازمند همکاری و همیاری شهروندانیم، از شهروندان درخواست میکنم بیش از گذشته در زمینه غربالگری با مراکز بهداشتی همکاری کنند، طبیعتا با افزوده شدن تعداد مراجعان مراکز بهداشتی از میزان مراجعان به بخشهای درمانی و بستری در این مراکز کاسته خواهد شد و این مسئله درمان بیماری را با سهولت بیشتری همراه خواهد کرد.
زالی با تاکید بر لزوم نظارت بر وضعیت رستورانهای استان اظهار کرد: رستورانها جز اماکنی هستند که قبل از شیوع کرونا نیز تحت نظارت کامل بخش بهداشت محیط دانشگاهها قرار داشتند. طبیعتا پس از بازگشایی رستورانها، این نظارتها و مراقبتها افزایش بیشتری مییابند و تیمهای جدیدی توسط دانشگاهها برای این نظارتها اعزام خواهند شد، همان طور که بارها اعلام کردهایم، هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست و بهترین الگوی غذایی، همان چیزی است که بر اساس سلیقه و ذائقه خانواده تهیه میشود و طبیعتا از بهداشت بالاتری برخوردار است.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران اظهار کرد: حضور افراد در رستورانها مانند هر فضای مسقف دیگری نیازمند رعایت چند شرط است؛ اولین شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و افراد مانند گذشته نباید روبهروی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متقابل به راس نسبت به هم قرار بگیرند، همچنین تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود، در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحا یکبار مصرف استفاده شود.
وی یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی در رستورانها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همین خاطر افرادی که در خود علائم بیماری کووید ۱۹ مشاهده میکنند یا با افراد مشکوک به بیماری در تماس بودهاند، از حضور در رستوران خودداری کنند، توصیه میکنم زمان حضور افراد در رستوران کاهش یابد تا احتمال انتقال بیماری کمتر شود، تهویه مناسب در رستورانها نیز اهمیت زیادی دارد، رستورانهایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه مناسب در آنها فراهم نیست طبیعتا پرمخاطرهتر هستند.
به گزارش ایسنا زالی در پایان اضافه کرد: سطوح رستوران میتواند به انتقال بیماری کمک کند و در مواد غذایی خام نیز شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید ۱۹وجود دارد، اطمینان از پخت کامل مواد غذایی را نکتهای مهم است که باید به آن توجه شود، بخش خام موادغذایی نیز باید به صورت بهداشتی در فرایند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید