ظرفیت تستهای آزمایشگاهی تشخیص کرونا در کشور افزایش ۳ برابری داشته است
مشاور وزیر بهداشت و مدیر هماهنگی بین دستگاهها در ستاد مقابله با کرونا گفت: خوشبختانه با همکاری سازمانهای مختلف و نیروهای داوطلب بسیجی غربالگری مرحله دوم مبتلایان به کرونا با جدیت بیشتر در حال انجام است، در حال حاضر ظرفیت تستهای آزمایشگاهی تشخیص کرونا نسبت به اسفند ماه ۹۸ افزایش سه برابری داشته است، در حال حاضر خدمات سلامت روان ویژه بیماران کرونایی و خانواده آنها انجام می شود تا افراد در آینده دچار اختلالات روحی و روانی نشوند.
![ظرفیت تستهای آزمایشگاهی تشخیص کرونا در کشور افزایش ۳ برابری داشته است ظرفیت تستهای آزمایشگاهی تشخیص کرونا در کشور افزایش ۳ برابری داشته است](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/13576/conversions/SOqzUQLr3BlUNEwX-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، نصرالله فتحیان گفت: میزان بستری بیماران کرونایی در بخش مراقبتهای ویژه کاهش پیدا کرده و در حال حاضر دارو درمانی در منزل و بستری بیماران در منزل افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: در حاضر بیش از ۴۸ هزار نفر از خدمات رژیم درمانی در منزل و مراقبتهای سرپایی بهره میبرند. خوشبختانه با همکاری سازمانهای مختلف و نیروهای داوطلب بسیجی غربالگری مرحله دوم مبتلایان به کرونا با جدیت بیشتر در حال انجام است، در حال حاضر ظرفیت تستهای آزمایشگاهی تشخیص کرونا نسبت به اسفند ماه ۹۸ افزایش سه برابری داشته است، در حال حاضر خدمات سلامت روان ویژه بیماران کرونایی و خانواده آنها انجام می شود تا افراد در آینده دچار اختلالات روحی و روانی نشوند.
مشاور وزیر بهداشت و مدیر هماهنگی بین دستگاهها در ستاد مقابله با کرونا تاکید با اشاره به اجرای موفق طرح بیماریابی در کشور ادامه داد: مراکز درمانی ۱۶ ساعته به خوبی مشغول به بیماریابی و شناسایی مبتلایان به کووید ۱۹ هستند و اجرای این طرح سبب بالا رفتن میزان موارد جدید مبتلایان به بیماری کرونا شده است، در حال حاضر پنج و نیم میلیون ماسک N۹۵ و پنجاه میلیون ماسک سه لایه در سراسر کشور توزیع شده است. همچنین امروزه حدود ۵ میلیون ماسک N۹۵ برای مواقع احتمالی بحران دپو کرده ایم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان فتحیان در پایان گفت: در حال حاضر ۱۲ میلیون ماسک کشدار در انبارها برای مواقع بحرانی دپو کردهایم، با همکاری تمامی سازمانها روزانه بیش از ۵ میلیون عدد دستکش در کشور تولید می شود. همچنین بیش از یک و نیم میلیون لباس کاورال در انبارها برای مواقع بحرانی دپو کردهایم، امروزه شرکتهای دانش بنیان اقدام به افزایش تولید دستگاه تنفس مصنوعی جهت رفع نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی کرده اند که این اقدام گامی موثر در زمینه خودکفایی بیشتر کشورمان در حوزه تجهیزات پزشکی است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید