توضیح رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در خصوص مقاله درج شده در خصوص پزشکان خانواده
رئیس مجمع عمومی و نماینده ریاست کل سازمان نظام پزشکی در ستاد مرکزی پزشک خانواده کشور در رابطه با مقاله "مدیریت گروه پزشکی خانواده وزارت بهداشت عامل کاهش مبلغ سرانه جمعیتی بیمه" منتشر شده در تاریخ یازدهم تیرماه سال جاری در سایت سازمان توضیحات زیر را در اختیار روابط عمومی سازمان قرار داده است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عباس آقازاده، در رابطه با مقاله "مدیریت گروه پزشکی خانواده وزارت بهداشت عامل کاهش مبلغ سرانه جمعیتی بیمه" نوشته آقای دکتر سعید مسکینی که در تاریخ 11/4/99 در سایت سازمان منتشر شده است، گفت: اصولاً همانطوری که روابط عمومی سازمان در آغاز مقاله تذکر داده است این مطلب، نظر شخصی نویسنده است و انتشار آن در سایت سازمان، صرفاً با حسن نیت و به قصد ایجاد و امکان طرح نظرات مختلف انجام گرفته است و به هیچ وجه مطالب این مقاله نباید به عنوان نظرات رسمی سازمان تلقی شود.
ذکر این نکته لازم است که ترجیحاً، بهتر است سایت رسمی سازمان با سیاستهای مصوب و برنامههای در جهت اجرای ریاست کل محترم و ارکان سازمان همسو بوده و بیش از "امکان طرح نظرات مختلف" سعی در انتشار نظرات و فعالیتهای ریاست کل، شورای عالی، مجمع عمومی، بازرسین، صندوق رفاه و معاونتهای سازمان داشته باشد.
در خصوص موضوعات مطروحه در مقاله اخیر آقای دکتر مسکینی، تذکر نکات زیر از نظر بنده ضروری است:
1_ مدیریت فعلی پزشکی خانواده کشور شامل: معاونت بهداشتی وزارت جناب آقای دکتر رئیسی، ریاست مرکز مدیریت شبکه کشور جناب آقای دکتر تبریزی و کارشناس ارشد ستاد مرکزی پزشک خانواده جناب آقای دکتر بابک فرخی، در سال 1398 و 1399 نهایت تلاش خود را برای افزایش سرانه پزشک خانواده به کار بردهاند و طی جلسات مکرری ستاد مرکزی پزشک خانواده را نیز با خود همراه کردهاند ولی به دلایل دیگری این افزایش و تأمین خواسته پزشکان خانواده اتفاق نیفتاده است.
2_ به دنبال تلاشهای اکثریت اعضای ستاد مرکزی پزشک خانواده کشور، و صد البته در اتحاد نظر با دکتر رئیسی- دکتر تبریزی و دکتر فرخی، در آذرماه سال 98 مقرر شد 10 درصد به میزان سرانه سال 1398 پزشکان خانواده افزوده شود. ولی متأسفانه بحران کرونا و نیز مشکلات کلان مالی و اعتباری کشور مانع از تحقق این مصوبات شد.
3_ در جلسات سال 1399، مدیریت پزشکی خانواده کشور سعی فراوان داشته و اقدامات ایشان در جریان است که منبع ریالی افزایش 10 درصد به سرانه سال 1398 پزشکان خانواده، به حساب ایشان منظور گردد. در ضمن در خصوص حقوق و مزایا دستیاران، مدیریت فعلی پزشکی خانواده کشور طرحی تنظیم کردهاند که برای تأمین مالی حقوق دستیاران مطابق با مصوبات دولت، سهم پزشکان خانواده همان 12 درصد از سرانه پایه باشد و الباقی اعتبارات لازم از منابع دولتی و فرانشیز داروئی تأمین گردد تا بار اضافی و فشار مضاعف بر پزشکان خانواده وارد نیاید.
4_ سازمان نظام پزشکی، نظرات رسمی خود درباره سرانه پزشکان خانواده را طی نامه ریاست کل سازمان خطاب به وزیر محترم بهداشت درمان، آموزش پزشکی با شماره 3375/10/100/1399 در تاریخ 22/02/1399 اعلام کرده است. به دنبال مکاتبه ریاست کل، وزیر بهداشت درمان دستور رسیدگی صادر و مقرر شده است هیأت معرفی شده از سوی سازمان نظام پزشکی با معاون اول وزارت جناب آقای دکتر حریرچی و هیأتی که ایشان تعیین میکنند، جلسات کارشناسی برقرار و درباره سرانه پزشکان خانواده و راههای افزایش و ترمیم آن مذاکره نمایند. این مسیر قانونی، شفاف، و مدنی سازمان برای دفاع از منافع همکاران پزشک خانواده کشور است.
5_ ادعاها، نتیجهگیریها و استدلالات مطرح شده در نامه دکتر مسکینی در حیطه مسئولیت خود ایشان است و انتشار آن در سایت سازمان دلیل تأیید و همسویی سازمان با این نظرات نمیباشد. شایسته است که نامه ایشان و به خصوص حکم اصلی آن شامل: "خلع ید از اختیارات مالی وزارت بهداشت درمان و واگذاری کلیه اعتبارات پزشکی خانواده به بیمه سلامت" از سوی کارشناسان وزارت بهداشت، نظام پزشکی، انجمن پزشکان عمومی و سایر دستاندرکاران مورد نقد و کند و کاو قرار گیرد. روابط عمومی سازمان نظام پزشکی
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید