بیش از ۵۷۵ هزار نفر قربانی کووید-۱۹ در جهان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۷۵ هزار و ۶۰۱ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۳ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۴۲۷ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون هفت میلیون و ۷۰۷ هزار و ۱۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

از میان چهار میلیون و ۹۵۷ هزار و ۶۳۶ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۸۹۸ هزار و ۴۴۱ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۵۹ هزار و ۱۹۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از هشت میلیون و ۲۸۲ هزار و ۷۹۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، هفت میلیون و ۷۰۷ هزار و ۱۹۰ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۷۵ هزار و ۶۰۱ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱_ آمریکا سه میلیون و ۴۷۹ هزار و ۴۸۳ مبتلا، ۱۳۸ هزار و ۲۴۷ قربانی
۲_ برزیل یک میلیون و ۸۸۷ هزار و ۹۵۹ مبتلا، ۷۲ هزار و ۹۲۱ قربانی

۳_ هند ۹۰۷ هزار و ۶۴۵ مبتلا، ۲۳ هزار و ۷۲۷ قربانی
۴_ روسیه ۷۳۳ هزار و ۶۹۹ مبتلا، ۱۱ هزار و ۴۳۹ قربانی

۵_ پرو ۳۳۰ هزار و ۱۲۳ مبتلا، ۱۲ هزار و ۵۴ قربانی
۶_ شیلی ۳۱۷ هزار و ۶۵۷ مبتلا، ۷۰۲۴ قربانی

۷_ مکزیک ۳۰۴ هزار و ۴۳۵ مبتلا، ۳۵ هزار و ۴۹۱ قربانی
۸_ اسپانیا  ۳۰۳ هزار و ۳۳ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۰۶ قربانی

۹_ انگلیس ۲۹۰ هزار و ۱۳۳ مبتلا، ۴۴ هزار و ۸۳۰ قربانی
۱۰_ آفریقای جنوبی۲۸۷ هزار و ۷۹۶ مبتلا، ۴۱۷۲ قربانی

به گزارش ایسنا پس از آن کشورهای ایران با ۲۵۹ هزار و ۶۵۲ مبتلا، پاکستان با ۲۵۳ هزار و ۶۰۴ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۳ هزار و ۲۳۰ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۳۵ هزار و ۱۱۱ مبتلا، ترکیه با ۲۱۴ هزار و ۱ مبتلا، آلمان با ۲۰۰ هزار و ۴۳۶ مبتلا، بنگلادش با ۱۸۶ هزار و ۸۹۴ مبتلا، فرانسه با ۱۷۲ هزار و ۳۷۷ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۵۴ هزار و ۲۷۷ مبتلا، کانادا با ۱۰۸ هزار و ۱۵۵ مبتلا، قطر با ۱۰۴ هزار و ۱۶ مبتلا و آرژانتین با ۱۰۳ هزار و ۲۶۵ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس چین با ۸۳ هزار و ۶۰۵ مبتلا، مصر با ۸۳ هزار و ۱ مبتلا، عراق با ۷۹ هزار و ۷۳۵ مبتلا، اندونزی با ۷۶ هزار و ۹۸۱ مبتلا، سوئد با ۷۵ هزار و ۸۲۶ مبتلا، اکوادور با ۶۸ هزار و ۴۵۹ مبتلا، بلاروس با ۶۵ هزار و ۱۱۴ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۷۰۷ مبتلا، قزاقستان با ۶۱ هزار و ۷۵۵ مبتلا، عمان با ۵۸ هزار و ۱۷۹ مبتلا، فیلیپین با ۵۷ هزار و ۶ مبتلا، کویت با ۵۵ هزار و ۵۰۸ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۵ هزار و ۱۹۸ مبتلا، اوکراین با ۵۴ هزار و ۱۳۳ و هلند با ۵۱ هزار و ۹۳ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای پرتغال، سنگاپور، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، لهستان، افغانستان، سوئیس، سرزمین‌های اشغالی، بحرین، رومانی، نیجریه، ارمنستان، ایرلند، هندوراس، گواتمالا، آذربایجان، غنا و ژاپن بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.