خبرهای خوشی از واکسن کرونا دارم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعید نمکی با اشاره به جلسه روز گذشته ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در جلسه ستاد ملی اتفاقات جدیدی افتاد. مدتهاست که عرض می کنم برای مقابله و مبارزه با یک اپیدمی فقط و فقط تقاضا و تمنا و خواهش، مشکل گشا نیست. موج های زیادی را در این مدت تحمل کردیم و همکارانم به صورتی نفس گیر و به طور شبانه روزی آن را جمع و جور کردند و شرمسار همکاران عزیز و بزرگواریشان هستم که موجهای پیاپی که البته بیشترش هم به دلیل عدم رعایت دستورالعمل هاست را جمع وجور کردند و تا نفسی تازه کنند، موج جدید آغاز می شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: همه معتقدیم تا می توانیم نباید از شیوه های پلیسی برای اعمال شیوه نامه ها استفاده کنیم؛ به خصوص رییس جمهور اعتقاد دارند مردم باید محترم شمرده شوند و کمتر از شیوه های خشونت آمیز و سخت و انقباضی استفاده شود و ما هم بر همین معتقدیم. اما در یک مطالعه میدانی هیچ کدام از کشورهای مدعی دموکراسی را نمی شناسید که اپیدمی را فقط با خواهش و تمنا جمع کرده باشند؛ هرچند که عده زیادی رعایت می کنند، اما عده ای هم رعایت نمی کنند و همه را گرفتار می کنند.

وی افزود: خود دیدم جوانی در صف نانوایی به یک بازنشسته که گفت چرا ماسک نمیزنی، بیشترین اهانت را کرد. نانوا هم امکان بیرون آمدن از مغازه و برخورد را نداشت. ما کار نظارت را به اصناف سپردیم و اصناف اثبات کردند که آنچه باید، اجرایی نمی شود. همچنین ۷۰۰۰ کارشناس ناظر بهداشت محیط داریم که اگر همه را هم برای کسبه و اماکن بسیج کنیم، مسلما این تعداد کافی نخواهد بود، بر همین اساس ما در این دوره تقاضا کردیم از نیروی انتظامی، سازمان بسیج و سازمان های مردم نهاد و سایرین که به عنوان ضابط کمک بگیریم و اعمال جرایم را سخت تر کنیم. قرار شد این کار با تهران به عنوان کلانشهری که در سراسر کشور تاثیر می گذارد، شروع شو و قطعا در کلانشهر های دیگر کار را توسعه خواهیم داد.

نمکی گفت: از مردم عزیز تقاضا می کنم که مراعات کنند. ما در شرایط بسیار سخت قرار گرفتیم. ویروس دچار دگرگونی های موتاسیونی شده است البته هنوز موتاسیون ها طوری نیست که در بیماری زایی ویروس اتفاقات بزرگی افتاده باشد و فقط در سرعت انتشار ویروس تاثیر گذاشته و البته جوان ترها را نیز بیشتر گرفتار می کند، درباره واکسن کرونا ایرانی خبرهای خوشی دارم و به مدیرکل روابط بین الملل دستور دادم که به سازمان جهانی بهداشت اعلام کنند که ما فازهای مطالعاتی واکسن را تا کجا رسانده ایم. به این ترتیب پیشرفت واکسن را به عنوان حرکت عظیم ملی به گوش جهانیان خواهیم رساند.

وزیر بهداشت با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر پر شدن تخت‌های بیمارستانی از بیماران کرونا و عدم پذیرش بیماران جدید گفت: به هیچ عنوان چنین نیست که بیمار جدید پذیرش نشود این به آن معنا نیست که بیمارستانی از پذیرش بیمار معذور باشد. تخت‌های خالی وجود دارد اما معنایش این نیست که مجاز هستیم که بیمار شویم. دو روز گذشته در تهران بیش از 5000 تخت بیمارستانی پر شد؛ اما می‌خواهیم به مردم بگوییم که ضمن آنکه نگران بیماری باشند اما اضطراب درمان و تخت را از خود دور کنند. من به عنوان سرباز کوچک آن‌ها محکم ایستاده‌ام و به آن‌ها می‌گویم نگران کمبود تخت نباشید.

وی با اشاره به اقدامات اخیر وزارت بهداشت در زمینه تأمین دارو نیز اظهار کرد: تمام تلاش و تقلای خود را می‌کنم و امیدوارم که برای تأمین دارو مشکلی نداشته باشیم. در خصوص آمریکا باید بدانید که هیچ گاه ما را از تحریم در نیاوردند و اینکه می‌گویند دارو تحریم نیست، یک دروغ بزرگ است. آمریکا ظالمانه‌ترین تحریم‌ها را علیه این مردم اعمال کرده است. من در یادداشت‌های خودم به این موضوع اشاره کرده‌ام و روزی آن‌ها را منتشر خواهم کرد. بدانید که سفاک‌ترین رژیم گروهی است که با ترامپ کار می‌کند.

نمکی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون با لطف خداوند و تدبیر اتخاذ شده توانسته‌ایم دارو را به دست مردم برسانیم. البته در زمینه ساخت دارو در کشور نیز فعالیت‌های مهمی داریم تا جایی که در آینده می‌توانیم شاهد صادرات دو داروی "فاویپیراویر" و "رمدسیویر" باشیم. از 16 شهریورماه اتفاقات خوبی در حوزه ارز دارو در حال رخ دادن است و خبرهای خوشی نیز درباره واکسن داریم که طی هفته‌های آینده اعلام خواهد شد. تا به عنوان حرکت عظیم ملی آن را به گوش جهانیان برسانیم.

به گزارش ایسنا وزیر بهداشت در پایان با اشاره به پرداخت سه ماه از معوقه پرستاران و پزشکان بیان کرد: با توجه به صدور مجوزهای استخدامی از هفته بعد برای تزریق نیرو اقدام خواهیم کرد، هر گاه که رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهش یافت تأثیر آن را با افزایش ابتلا به بیماری و مرگ و میر شاهد بودیم. در حال حاضر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نسبت به یک ماه قبل بسیار کاهش یافته است که با تدابیر اتخاذ شده امیدواریم این موضوع برطرف شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.