اخذ مصوبه ۴ فرآورده طبیعی برای بهبود علایم بیماری کرونا
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: برای بهبود علایم بیماری کووید۱۹ تاکنون چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی، مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کردهاند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، کیانوش جهانپور در پست توییتری خود نوشت:
برای بهبود علایم بیماری کووید١٩ یا کمک به بهبود و روند درمان بیماران، تاکنون چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را اخذ کردهاند که دو مورد منجر به صدور مجوز تولید موقت و مشروط به مدت ۶ ماه شده است و دو مورد فراورده دیگر که مصوبه کمیسیون اخذ کرده اند، ولی هنوز برای آنها مجوز موقت صادر نشده است.
برای بهبود علایم بیماری کووید١٩ یا کمک به بهبود و روند درمان بیماران، تاکنون چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را اخذ کردهاند که دو مورد منجر به صدور مجوز تولید موقت و مشروط به مدت ۶ ماه شده است و دو مورد فراورده دیگر که مصوبه کمیسیون اخذ کرده اند، ولی هنوز برای آنها مجوز موقت صادر نشده است.
فرآورده شربت تولیدی با نام اظهار شده استاپ سیویر "نام فرآورده تایید نهایی نشده است"
بر اساس کارآزمایی بالینی با مورد مصرف: کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی، حاوی هفت جزء گیاهی
فرآورده شربت با نام اظهار شده آنوال اس "نام فرآورده تایید نهایی نشده است" حاوی یک جزء گیاهی

باشگاه خبرنگاران جوان
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید