بسته شدن ۴ بخش کرونایی بعد از اعمال محدودیتها
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی گفت: با کاهش محدودیتها توانسته ایم ۴ بخشی که به بیماران کرونایی اختصاصی داده بودیم، ببندیم. اطلاع رسانیهای به موقع و کافی موجب شده افرادی که بیماریهای زمینهای دارند، ترسی نسبت به ویروس کرونا نشان ندهند و در صورت نیاز به مراکز درمانی مراجعه کنند، خوشبختانه ما هم بیش از ۷۰ درصد از ظرفیت تخت هایمان را به بیماران غیر کرونایی اختصاص دادیم و طبق روال قبل به درمان آنها ادامه میدهیم.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، خسرو صادق نیت درباره وضعیت تعداد مراجعان به مراکز درمانی گفت: با اعمال محدودیتها کاهش روند درمانی شروع شده و همچنان ادامه دارد. خوشبختانه تا به الان توانسته ایم ۴ بخشی که به بیماران کرونایی اختصاصی داده بودیم، ببندیم، مراجعان ما تا قبل از اعمال محدودیتها که به بیش از ۲۵۰ تا میرسید حالا به کمتر از ۱۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است. تعداد بیماران بستری در گذشته به بیش از ۳۰۰ نفر می رسید اما حالا به ۲۰۰ نفر رسیده است.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی ادامه داد: در این مدت توانستیم شرایط فعالیت و اضافه کاری کادر درمان و پرستاران را کمتر کنیم. البته امیدواریم با ادامه داشتن این روند بتوانیم شرایطی را برای مرخصی گرفتن کامل پرستاران مهیا کنیم، اگر فشارها کمتر شود، میتوانیم فرصت استراحتی برای کادر درمان و پرستاران فراهم کنیم. خوشبختانه با کم شدن مراجعان به مراکز درمانی، ورودی های بخشهای عفونی و ICU ما هم برای بستری کم شده اند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان افزود: اطلاع رسانیهای به موقع و کافی موجب شده افرادی که بیماریهای زمینهای دارند، ترسی نسبت به ویروس کرونا نشان ندهند و در صورت نیاز به مراکز درمانی مراجعه کنند، خوشبختانه ما هم بیش از ۷۰ درصد از ظرفیت تخت هایمان را به بیماران غیر کرونایی اختصاص دادیم و طبق روال قبل به درمان آنها ادامه میدهیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید