با سفر به روسیه ابهامات در مورد تولید واکسن کرونا برطرف شد
معاون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: همه ابهامات در مورد تولید واکسن کرونا در جریان سفر ما به کشور روسیه برطرف شد، امیدواریم کار تولید واکسن در ایران به سرعت انجام شود و ما به عنوان هاب منطقه ای برای تامین نیازهای خود به واکسن و بعد برای صادرات به دیگر کشورهای منطقه اقدام کنیم.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا شانه ساز با اشاره به دیدار خود با قائم مقام وزیر بهداشت روسیه و برنامه های دیگر سفر خود به این کشور گفت: از نظر تبادل تجربیات و بازدید از شرکت تولید واکسن کرونا در روسیه سفر خوبی بود و اطلاعات خوبی گرفتیم و همه ابهامات برطرف شد.
وی افزود: به صورت متقابل طرف روسی اطلاعات بسیار خوبی را راجع به توانمندیهای شرکت های داروسازی و واکسن سازی ایران کسب کردند. باتوجه به صحبت هایی که شد و مقدماتی که توسط سفیر کشورمان در روسیه انجام شده است و توضیحات فنی که همکارانمان در گروه ایرانی در تماس با طرف های روسی بدست آوردند فکر می کنم همه ابهامات در مورد تولید واکسن کرونا برطرف شده باشد، امیدواریم کار تولید واکسن در ایران به سرعت انجام شود و ما به عنوان هاب منطقه ای برای تامین نیازهای خود به واکسن و بعد برای صادرات به دیگر کشورهای منطقه اقدام کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو در مورد امکان تولید واکسن کرونا در ایران با مشارکت روسیه خاطرنشان کرد: البته برای اینکه رقم دقیق اعلام شود نیاز به مقدمات بیشتری وجود دارد اما آنچه که الان صحبت آن مطرح است تولید حداقل ۱۰ میلیون دوز واکسن کرونا در سال در ایران است.
شانهساز به مذاکرات شرکت های ایرانی با طرف روسی در مورد تولید واسکن کرونا اشاره کرد و در همین حال گفت: صحبت های محتاطانه ای مطرح است. در ایران سایت هایی وجود دارند که خود به تولید واکسن می پردازند.باید طوری مدیریت کنیم که همه تولیدکنندگان واکسن منفعت ببرند و در عمل برد برد باشد.
الکساندرا درونووا قائم مقام وزارت بهداشت روسیه نیز در مورد دیدار امروز خود با معاون وزیر بهداشت ایران گفت: مذاکرات سودمندی بود و مسائل مختلف و جزییات همکاریهای خود را بررسی کردیم.
وی با ابراز خرسندی از روند گسترش همکاریهای ایران و روسیه افزود: امیدواریم همکاریهای ایران و روسیه در عرصه بهداشت و درمان و تولید واکسن و دارو ادامه بیابد.
وی با ابراز خرسندی از روند گسترش همکاریهای ایران و روسیه افزود: امیدواریم همکاریهای ایران و روسیه در عرصه بهداشت و درمان و تولید واکسن و دارو ادامه بیابد.
سید کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه نیز خاطرنشان کرد: گفت و گوهای خوبی بین مقامهای وزارت بهداشت ایران و روسیه انجام گرفت که می تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور در عرصه بهداشت و درمان باشد، در عرصه تولید واکسن به تفاهم رسیدیم و در بحث تولید مشترک امیدواریم همکاریها بزودی آغاز شود و ما زودتر از زمان پیش بینی شده شاهد پیشرفت همکاریها باشیم.
به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: در خصوص خرید واکسن اعلام می کنم طرف روسی مطابق وعده قبلی برای ارسال واکسن اسپوتنیک وی اعلام آمادگی کرده است و فردا جمعه محموله دوم واکسن به ایران ارسال می شود.
به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: در خصوص خرید واکسن اعلام می کنم طرف روسی مطابق وعده قبلی برای ارسال واکسن اسپوتنیک وی اعلام آمادگی کرده است و فردا جمعه محموله دوم واکسن به ایران ارسال می شود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید