ذخائر خون مراکز درمانی استان تهران کاهش یافته است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا مهدی زاده گفت: فرونشستن موج کرونا، سبب افزایش مراجعات بیماران برای انجام اعمال جراحی در بیمارستانها شده است که در پی آن نیاز به خون افزایش و ذخایر کاهش یافته‌اند، خوشبختانه با رعایت کردن فاصله گذاری‌های اجتماعی و اصول قرنطینه، موج شیوع کرونا در تهران فرو نشسته و بیمارستانها اعمال جراحی را افزایش داده‌اند که متعاقب آن نیاز به خون نیز افزایش یافته است.

وی ضمن تشکر از مردم تهران که با اهدای خون ضامن سلامتی بیماران نیازمند به خون می‌شوند افزود: از مردم ایثارگر استان دعوت می‌کنیم با اهدای خون حمایت خود را از بیماران تداوم بخشند، فصل زمستان که در آن قرار داریم همیشه با سرما و ریزش برف و باران، اهدای خون را سخت تر می‌کرد همین طور رسیدن به روزهای پایانی سال سبب کاهش اهدای خون می‌شد و امسال نیز وجود همه گیری کرونا مزید بر علت شد.

به گزارش فارس مدیرکل انتقال خون استان تهران در پایان گفت: امیدواریم با خروج از پیک همه گیری این بیماری ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، شهروندان اهدای خون را در برنامه زندگی خود قرار دهند، اهدای خون تدریجی از زمستان تا ابتدای بهار سبب می‌شود تا بیماران و خانواده‌های آنان نیز با خیالی آسوده تربه پیشواز سال نو بروند و مشکلی برای تامین خون مورد نیاز عزیزانشان نداشته باشند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.