صدور مجوز مصرف اضطراری برای دو واکسن خارجی توسط وزارت بهداشت
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: واکسنهای آسترازنکا و بهارات هند روز گذشته مجوز مصرف اضطراری از کمیسیون ماده بیست وزارت بهداشت دریافت کردهاند، پرونده و مستندات این واکسن توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو مطالعه شد و پس از "اسپوتنیک وی" مجوز مصرف اضطراری دریافت کردند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سید حیدر محمدی درباره آخرین وضعیت واردات واکسنهای کرونا از خارج از کشور گفت: واکسنهای آسترازنکا و بهارات هند روز گذشته مجوز مصرف اضطراری از کمیسیون ماده بیست وزارت بهداشت دریافت کردهاند، پرونده و مستندات این واکسن توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو مطالعه شد و پس از "اسپوتنیک وی" مجوز مصرف اضطراری دریافت کردند.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو ادام داد: آسترازنکا شرکت چندی ملیتی است و شرکت انگلیسی صرف نیست، بخشی از تحقیقات این واکسن توسط آکسفورد انجام شده، بخشی از تولید این واکسن توسط کشور سوئد انجام شده و بخش دیگر تحقیقات و تولید آن توسط سایر کشورها انجام میشود.
وی افزود: واکسن آسترازنکا در 7 کشور دنیا تولید میشود، کشورهای انگلیس، هند، روسیه و کره جنوبی از جمله کشورهایی هستند که این واکسن را تولید میکنند. بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری خرید واکسن کرونا از کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه ممنوع است و این واکسنها نباید در این کشورها تولید شده باشند، بر همین اساس سازمان غذا و دارو نیز مقرر کرد در صورت واردات این واکسن، واسکنی وارد خواهد کرد که در این کشورها تولید نشده باشد.
به گزارش فارس محمدی در پایان گفت: آسترازنکا شرکتی چند ملیتی است و در صورت واردات واکسن از این شرکت، محصولات آن از کشورهای کره جنوبی و روسیه خریداری خواهد شد این واکسن، هم از طریق قرارداد کواکس و هم به صورت مستقیم خریداری خواهد شد، هنوز مشخص نیست که چند دوز از این واکسن به کشور وارد میشود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
متاسفانه درکشوری زندگی میکنیم که بر اساس مستندات علمی درهیچ زمینه ای عمل نمیشود .ونظر کارشناسان علمی درسایه قدرت سیاسی ومذهبی رنگ میبازد.جامعه ای که پنج تا ده درصد اعتماد به حاکمیت ندارد وحق دارد .واکسن تایید شده جهانی بر اساس یه نظر نباید وارد شود وواکسن های درجه سوم وچهارم که قطعیتی بر نداشتن عارضه وکیفیت تایید شده ندارند توصیه میگردد ومتاسفانه مخالفت محکمی از طرف منابع علمی درون کشور که قابل اعتنا هستند نمیشود واین معضل بار دیگری بردوش ملت ونگرانیهای هر روزشان افزوده است