مجلس باید بودجه اختصاصی برای زیرساختهای واکسن اختصاص دهد
فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت: واکسن به یک دانش خاص و فوق العاده نیاز دارد، حتی در کشورهای پیشرفته هم منوی مورد استفاده برای تولید واکسن محدود و مشخص است و ایران دستی پرتر در عرصه دانش فنی و پلتفرم های تولیدی واکسن نسبت به کشورهای پیشرفته دارد، باید سال آینده مجلس بودجه اختصاصی برای زیرساخت های واکسن اختصاص بدهد زیرا شاهد هزینه های بالایی که برای تولید بهترین نوع واکسن اختصاص داده شد، هستیم.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، نشست شورای فرماندهی ستاد مدیریت بیماری کرونا در تهران با محوریت واکسن کرونا با حضور محمدرضا شانهساز، علیرضا زالی و حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
در این نشست علیرضا زالی فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت: استان تهران یکی از اصلیترین مراکز ارائه کننده خدمات بهداشتی درمانی در عرصه کرونا بوده است. بیش از ۱۹۲ هزار بیمار مبتلا قطعی کرونا در قالب ۱۳۸ بیمارستان طی یک سال شناسایی شده اند و یک میلیون و دویست هزار مراجعه و درمان سرپایی تا کنون داشته ایم.
فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در تهران ادامه داد: تاکنون ۹۸۰ هزار نفر به طور کلی به مراکز بهداشتی برای دریافت خدمات بهداشتی مراجعه کرده اند. همچنین بیشترین خدمات دهندگان خدمات درمانی در تهران هستند بنابراین برای دریافت واکسن در اولویت قرار دارند، استان تهران از نظر اولویت گذاری و بیماری سنجی و همچنین تولید و تزریق واکسن و ارائه خدمات بهداشتی درمانی جایگاه متفاوتی دارد.
وی در مورد مدل توزیع واکسن وارداتی اظهار کرد: استان تهران میتواند به عنوان یک الگوی ملی عمل کند و از ظرفیت نظر جمعی برای تزریق واکسنهای خارجی نیز بهرهمند شود، ویروس جهش یافته باعث شده تا خدمات و محدودیتها نیز دستخوش تغییر شوند بنابراین تولیدکنندگان واکسن باید به این جهشهای جدید توجه داشته باشند.
زالی گفت: ۴۰ درصد از سهم بیمارستانهایی که در اختیار بیماران کرونایی قرار دارند بیمارستانهای غیر از دانشگاههای علوم پزشکی است و در این میان، بیمارستانهای زیر نظر نیروهای مسلح بیشترین همکاری را تا کنون داشته اند، ۱۲ هزار تخت از سپاه و نیروهای مسلح برای بیماران کرونا تامین شده است و بیمارستانهای وابسته به نیروهای مسلح در تهران شکلهای جدیدی از خدمات درمانی و خدمات پژوهشی را ارائه داده اند.
فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در تهران ادامه داد: واکسن به یک دانش خاص و فوق العاده نیاز دارد، حتی در کشورهای پیشرفته هم منوی مورد استفاده برای تولید واکسن محدود و مشخص است و ایران دستی پرتر در عرصه دانش فنی و پلتفرم های تولیدی واکسن نسبت به کشورهای پیشرفته دارد، باید سال آینده مجلس بودجه اختصاصی برای زیرساخت های واکسن اختصاص بدهد زیرا شاهد هزینه های بالایی که برای تولید بهترین نوع واکسن اختصاص داده شد، هستیم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان در خصوص اثر واکسن های تولید شده بر ویروس های جهش یافته گفت: دانشمندان داخلی میتوانند با تکیه بر دانش های نوآورانه، تغییرات متناسب با جهش های واکسن را ایجاد کنند بنابراین باید تمرکز اصلی ما بر تولید داخلی واکسن باشد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید