۲۰ درصد زوجین کشور به مشکل ناباروری مبتلا هستند
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، گفت: آمارها نشان میدهند که از یک سو، حدود ۲۰ درصد زوجین کشور به مشکل ناباروری مبتلا هستند و از سوی دیگر، نمودار رشد جمعیت به سمت منفی شدن پیش میرود و خطر سالخوردگی جمعیت از بحرانهای مهم کشور در آینده است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی صادقی تبار، با اشاره به آغاز پخش سری سوم برنامه تلویزیونی "پایان ناباروری" اظهار داشت: برنامه پایان ناباروری که با مشارکت پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابنسینا و شبکه چهار سیما تولید میشود و در سالهای ۱۳۹۳ و ۱۳۹۷ سری اول و دوم آن تولید و پخش شده است، به موضوعات مرتبط با باروری و ناباروری میپردازد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا ادامه داد: آمارها نشان میدهند که از یک سو، حدود ۲۰ درصد زوجین کشور به مشکل ناباروری مبتلا هستند و از سوی دیگر، نمودار رشد جمعیت به سمت منفی شدن پیش میرود و خطر سالخوردگی جمعیت از بحرانهای مهم کشور در آینده است. توجه به این آمارها ضرورت حمایت از زوجهای نابارور و تقویت و توسعه خدمات درمان ناباروری را بهعنوان یکی از راهکارهای مؤثر اجرای سیاستهای جمعیتی آشکار میسازد.
وی افزود: از همین رو، ارتقای آگاهی عمومی درباره علل ناباروری و روشهای تشخیص و درمان آن و پرداختن به معضلاتی که زوجهای نابارور در مسیر درمان با آن دست به گریبان هستند، در دستور کار سازندگان سری جدید این برنامه قرار گرفته است.
صادقیتبار گفت: در این برنامه ترکیبی، به موضوعاتی مانند ناباروری و سیاستهای جمعیتی، علتهای ناباروری، روشها و فناوریهای درمان ناباروری، معرفی تکنیکهای نوین درمان ناباروری که حاصل تلاش محققان پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابنسینا است، سقط مکرر، اندومتریوز، اهدای تخمک و جنین، نقش ژنتیک در درمان ناباروری و ابعاد اجتماعی، روانشناختی، حقوقی و اخلاقی ناباروری و روشهای درمان آن پرداخته میشود.
به گزارش مهر مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا در پایان اضافه کرد: در سری جدید این برنامه تلاش شده است افزون بر گفتگوهای علمی و تخصصی، نظرات و مشکلات بیماران و نگرش جامعه به معضل ناباروری نیز بازتاب داده شود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید