راهاندازی باشگاه مثبت ایدز در روستای چنار محمودی لردگان
معاون پیشگیری و توسعه سازمان بهزیستی کشور گفت: در لردگان و روستای چنارمحمودی هم یک باشگاه مثبت ایدز راهاندازی شده و مشاورین و مددکاران داوطلب برای ارائه خدمت به مردم در این باشگاه حضور دارند. در آنجا نیازمند آگاه سازی و جلب اعتماد مردم هستیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، رضازاده در مراسم روز جهانی ایدز، با بیان اینکه سازمان بهزیستی در حوزه پیشگیری و کنترل ایدز، اقدام میکند، گفت: سازمان بهزیستی با توجه به پیشینهای که در حوزه برنامههای اعتیاد و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دارد، نقش مهمی را در حوزه کنترل اچ آی وی ایفا میکند.
معاون پیشگیری و توسعه سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: بهزیستی به ضعیفترین گروههای اجتماعی خدمت ارائه میکند و معتقدیم که کاهش آسیب یکی از مهمترین برنامهها برای کنترل اچ آی وی است. بر همین اساس هم مراکز ثابت، سیار، مراکز شبانه و... را در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب ایجاد کردیم. همچنین خدمات آموزشی و اقلام پیشگیری را ارائه میکنیم.
وی افزود: در کشور ۱۲۰ مرکز گذری کاهش آسیب داریم که ۱۰۵ مرکز برای مردان و ۱۵ مرکز برای زنان است و در سال ۹۸، به ۲۱ هزار نفر ارائه خدمت کردهاند. همچنین ۸۲ سرپناه شبانه در کشور وجود دارد که ۵۷ سرپناه مردانه و ۲۵ سرپناه زنانهاند و در سال ۹۸، به ۷۳۰۰ نفر خدمت دادهاند. در عین حال ۲۲ مرکز روزانه و شبانه توامان داریم که به ۵۰۰۰ نفر طی سال ۹۸ خدمت داده اند. همچنین ۱۷۶ تیم سیار داریم که به ۳۰ هزار نفر خدمات کاهش اسیب دادهاند.
رضازاده گفت: سازمان بهزیستی در ۱۴ استان اقدام به راهاندازی موبایل سنتر کرده است، بر همین اساس ۲۵ موبایل ون ایجاد شد که تاکنون ۹۰۰۰ خدمت ارائه کردهاند. همچنین به تازگی چهار کانکس ارائه خدمت ایجاد کردیم که به ۵۰۰ نفر خدمت رسانی کردهاند. همچنین در مراکز کاهش آسیب بهزیستی و مراکز درمان اعتیاد، در سال ۹۸، به ترتیب ۳۰ هزار تست و ۵۰ هزار تست انجام داده ایم.
معاون پیشگیری و توسعه سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: در عین حال سازمان بهزیستی معتقد است که بهترین روش برای مداخله اجتماعی مدل اجتماع محور است. بر همین اساس باشگاههای مثبت را راه اندازی کردیم که مراکزی هستند که مداخلات خوبی را برای مبتلایان به اچ آی وی انجام میدهند. این مراکز با مجوز سازمان بهزیستی راه اندازی شده و خدمات توانمندسازی را ارائه میدهد. این باشگاهها در سال ۹۸، ۳۵۰۰ نفر را تحت پوشش قرار دادند که شامل ۲۰۰۰ مرد، ۱۰۰۰ زن و ۵۰۰ کودک بوده است. همچنین حدود ۹۰ نفر در این باشگاهها بیمه گرفتند و ۲۵۰۰ نفر هممشاوره دریافت کردهاند.
به گزارش ایسنا وی در پایان اضافه کرد: در لردگان و روستای چنارمحمودی هم یک باشگاه مثبت ایدز راهاندازی شده و مشاورین و مددکاران داوطلب برای ارائه خدمت به مردم در این باشگاه حضور دارند. در آنجا نیازمند آگاه سازی و جلب اعتماد مردم هستیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید