تجدیدنظر در بازگشایی‌های انجام شده توسط دولت در مقابله با کرونا کارساز خواهد بود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مسعود مردانی درباره امکان ابتلای مجدد به کرونا گفت: پس از آنکه فردی به کرونا مبتلا می‌شود، برخی آنتی‌بادی‌ها در تعدادی از افراد مبتلا پیدا می‌شود. البته وجود این آنتی‌بادی نشان دهنده ایمنی مطلق نیست چون تا به حال این موضوع که عدم ابتلای مجدد به کرونا تا چه حد در این دسته از افراد قطعی است، ثابت نشده است. آنچه که می‌دانیم این است که احتمالا عمده افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند، دیگر مبتلا نخواهند شد.

وی با اشاره به افزایش آمار ابتلا، بستری و فوتی ناشی از کرونا در کشور افزود: تجدیدنظر در بازگشایی‌های انجام شده توسط دولت در مقابله با کرونا بسیار کارساز خواهد بود، به عنوان مثال چه لزومی دارد کلاس زبان و پیانو بازگشایی شود؟ مهدکودک‌ها چرا باید بازگشایی شوند؟ برخی از این بازگشایی‌ها بسیار لجام گسیخته بود که باید محدود شوند، همچنین در استان‌هایی که آمار بیشتری دارند باید مقررات جدی‌تری برای پذیرش مسافرین اعمال شود، اکنون به هر استاندار به عنوان رئیس کمیته کرونای آن استان اختیار داده شده تا در مورد چگونگی پذیرش مسافر تصمیم‌گیری کند. بر اساس آخرین آمار، ۶۰ درصد کسانی که به تهران بازگشتند و به کرونا مبتلا شدند، حتما مسافرتی در یک ماه اخیر داشتند.

عضو کمیته کشوری کرونا در مورد استفاده از ماسک تاکید کرد: اعلام شده است که زدن ماسک ضروری است و از ۱۵ تیر هم قرار بر اجباری شدن آن است، اما اکنون به عنوان مثال در مترو این موضوع رعایت می‌شود؟ بهترین کار این است که ماسک با کمترین قیمت و حتی در صورت امکان رایگان در اختیار مردم قرار دهیم؛ چراکه علاوه بر آنکه هزینه مالی برایشان نخواهد داشت، تشویق به زدن ماسک هم می‌شوند. اکنون ثابت شده است دستکش تاثیر چندانی در جلوگیری از ابتلا به کرونا ندارد، پس می‌توان هزینه‌های آن بخش را در حوزه ماسک صرف کرد.

مردانی گفت: وقتی از مردم می‌خواهیم ماسک بزنند، خود مقامات هم باید از ماسک استفاده کنند. مسئولان باید به مردم نشان دهند که از ماسک استفاده می‌کنند تا این موضوع فراگیر شود. کشور جمهوری چک کنترل خوبی در بیماری کرونا داشت؛ چراکه از روزهای اول بروز بیماری مردم را به استفاده از ماسک تشویق می‌کرد. این در حالی بود که کشورهای همسایه‌اش با شدت زیادی با کرونا دست و پنجه نرم می‌کردند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه سیستم بهداشتی_درمانی بسیار خوبی در کشور داریم. همین الان هم اگر خدایی نکرده وضعیت بدتر شود، می‌توانیم پاسخگو باشیم. ولی پرسنلی که چهار ماه مداوم مشغول به کار بوده، خسته و فرسوده می‌شود و این خستگی و مسائل روحی - روانی در کنار حقوق‌هایی که شاید سه تا چهار ماه باشد که پرداخت نشده، اذیت کننده است. رزیدنت‌هایی که اکنون در بیمارستان‌های دانشگاهی کار می‌کنند بیمه عمر نیستند، با چه امیدی باید کار کنند؟ در صورتی که اگر پس از ابتلا به بیماری جان خود را از دست دهند بیمه عمر ندارند.

عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا همچنین درباره اخبار منتشر شده مبنی بر شناسایی نوعی از ویروس آنفلوآنزا در چین، گفت: آنفلوآنزا ویروسی است که کاملا در حال جهش ژنتیکی است که خوشبختانه در حال حاضر مشکلی به نام آنفلوآنزا تا فرا رسیدن پاییز در کشور نداریم. آنفلوآنزای خوکی همان آنفلوآنزای H۱N۱ است که توصیه می‌کنیم مردم برای پاییز امسال اقدام به تزریق این واکسن کنند.

به گزارش ایسنا مردانی در پایان اضافه کرد: خبر خوبی که برای مردم داریم این است که در تلاش هستیم در صورت موافقت شورای عالی بیمه تمام افراد بالای ۶۰ سال، بیماران مزمن و افراد در معرض خطر بتوانند با دفترچه بیمه واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند؛ البته این موضوع فعلا در دست بررسی‌های بیشتر قرار دارد، درست است که نباید مردم را بترسانیم اما باید سیاست امید و هراس را دنبال کنیم، در عین حال که نباید کاری کنیم مردم نسبت به بیماری بی‌خیال شوند، باید تلاش کنیم در عین توجه به بیماری امید به زندگی هم داشته باشند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.