ضرب و جرح چیف رزیدنت جراحی توسط ماموران نیروی انتظامی
روز دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳، سه تن از پرسنل کادر یگان امداد نیروی انتظامی که به عنوان ضابطان قضائی و محافظ یک زندانی بستری در بخش جراحی بیمارستان شهید جلیل یاسوج در محوطه بیمارستان حضور داشتند، با چیف رزیدنت جراحی این بیمارستان (دستیار ارشد دوره تخصص) درگیر شده و در برابر دیدگان کادر درمان و مردم، اقدام به ضرب و جرح این پزشک جوان میکنند. دکتر سهراب شریفی که در این درگیری از ناحیه دست و سر مجروح شده است در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا) جزئیات واقعه را شرح داد. براساس گفتههای وی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بویراحمد پس از باخبر شدن از این اتفاق در بیمارستان شهید جلیل حاضر شده و در جلسهای که جمعی از مدیران بیمارستان و کادر نیروی انتظامی حضور داشتهاند، اظهار داشته است: «وقتی فیلم دوربینها را دیدم و متوجه شدم که نیروهای ما در برابر بیاحترامی این پزشک، دست درآوردهاند (کتککاری کردهاند) خوشحال شدم و دلم خنک شد.» این گفته فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد، واکنش دکتر علیرضا جلیل فرزند شهید جلیل و رئیس این بیمارستان را به همراه داشته است. دکتر جلیل پس از این اتفاق، از سمت ریاست بیمارستان استعفا کرد. همچنین دکتر محمود شهامت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن تایید آنچه در بیمارستان شهید جلیل به وقوع پیوسته است به خبرنگار پالنا گفت: «قضاوت» درمورد این حادثه، بر عهده نهادهای ذیربط است اما من به عنوان معاون درمان دانشگاه، قطعا این حادثه را تا حصول نتیجه «پیگیری» خواهم کرد. مشروح گفتوگوی خبرنگار پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا) با رزیدنت آسیبدیده و همچنین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه همین گزارش خواهد آمد.
من و همکارانم هم به سمت همین آسانسور رفتیم. مانیتور آسانسور نشان میداد که آسانسور از طبقه همکف به سمت طبقه چهارم در حرکت است. وقتی آسانسور رسید و در باز شد، دونفر از پرسنل یگان امداد نیروی انتظامی داخل بودند که اتفاقا همدیگر را به خوبی میشناختیم. چون آن زندانی، مریض خود من بود و در طول یک هفتهای که در بخش جراحی۲ بیمارستان بستری بود، من حداقل روزی دو بار بالای سر او حاضر میشدم و به همین مناسبت، من و نیروهای یگان امداد همراه مریض، دائم همدیگر را میدیدیم.
دکتر شریفی ادامه داد: از آنجا که من روی مانیتور آسانسور دیده بودم که اینها از طبقه همکف به طبقه چهارم آمده بودند، طبیعتا انتظار داشتم که با باز شدن در، از آسانسور خارج شوند ولی این اتفاق نیفتاد و دیدم سر جای خود ایستادهاند. باتوجه به کوچک بودن آسانسور، گفتم: «لطفا بفرمایید بیرون.»
اما آنها گفتند: «نه ما فعلا کار داریم.»
پرسیدم: «مگر شما همین الان از پایین به طبقه چهارم نیامدید؟»
گفتند: «نه فعلا کار داریم.»
باتوجه به اینکه با وجود آند دو نفر، من و همکارانم در آسانسور جا نمیشدیم، از سوار شدن منصرف شدم و تصمیم گرفتم از راهپله استفاده کنم. در همین حین، یکی از آن دو نفر مامور گفت: «مگر همه چیز باید مال دکترها باشد؟ دکترها هم باید یک جایی قانون را رعایت کنند!»
وقتی این را شنیدم من هم گفتم: «پس اگر بحث رعایت قانون است، روی این آسانسور نوشته شده «مخصوص متخصصین». بنابراین شما که مجری قانون هستید هم باید قانون را رعایت میکردید و نباید سوار میشدید.»
بعد وارد آسانسور شدم، دستم را پشت شانه یکی از آن دو نفر گذاشتم و گفتم: «الان ما بیمار اورژانسی داریم. پس لطف کنید از آسانسور خارج شوید تا ما به مریضمان برسیم.»
بعد از گفتن این حرف، آن مامور من را از آسانسور به بیرون هل داد.
گفتم: «چکار میکنی؟ مگر نمیگویی قانون را رعایت کنیم؟ این آسانسور مخصوص پزشکان است.»
و دوباره سعی کردم وارد آسانسور شوم. اما بار دیگر هم مرا به بیرون هل داد و این بار دستش را هم به نشانه تهدید روی اسلحه کمری خود گذاشت.
وقتی برای بار سوم خواستم وارد آسانسور شوم، با من گلاویز شد و هر دو نفرشان مرا به بیرون آسانسور هل دادند و شروع به کتک زدن من کردند. در همین وقت، یک نفر دیگر هم از بخش جراحی آمد و به این دو نفر اضافه شد و جلوی چشم دیگر همکاران و پرسنل بیمارستان و مردم، شروع به کتک زدن من کردند و فحشهای ناموسی رکیکی به من دادند که من تا امروز نشنیده بودم. البته من هم سعی میکردم از خودم دفاع کنم. ولی هم دوربینهای بیمارستان همه چیز را ضبط کرده و هم عده زیادی از نزدیک شاهد بودند که شروع کننده درگیری من نبودم و من فقط سعی میکردم از خودم دفاع کنم. در فیلم کاملا مشخص است که نه تنها با مشت و لگد مرا میزدند بلکه یکی از آنها با دستبندی که در اختیار داشت به سر من ضربه میزد. من از ناحیه آرنج دست راستم آسیب دیدهام و چند جراحت روی دستم است و همچنین چندین نقطه سرم ورم کرده است.
بهرحال بعد از درگیری، مردم برای جدا کردن ما جلو آمدند. اما این افراد قصد دستگیری من را داشتند. من هم از شلوغی استفاده کرده و به سرعت از بیمارستان خارج شدم.
رزیدنت جراحی بیمارستان شهید جلیل یاسوج افزود: در این فرصت که من از بیمارستان خارج شدم، آن سه نفر با دیگر افراد یگان امداد نیروی انتظامی تماس میگیرند و تعدادی نیروی دیگر هم به آنها اضافه میشود. ماموران که تعدادشان ده بیست نفر میشود، شروع به گشتن اتاق به اتاق بیمارستان میکنند تا مرا پیدا کنند. در این گشت و گذار، هم به اتاق بیماران رفته و آرامش آنها را بر هم زدهاند و هم وارد اتاقهای رزیدنتهای خانم و آقا شدهاند. حتی خانمها در اتاقشان نیمه پوشیده بودهاند و مقنعه و روپوش نداشتند. همین مساله باعث اعتراض یکی از خانم دکترها شده و میگوید: «چه میکنید؟ چرا سرزده وارد اتاق شدید؟»
ولی آن مامور در پاسخ میگوید: «خفه شو. ما هر کاری لازم بدانیم میکنیم ...» و از این دست حرفها.
در این جستوجوها، ماموران حتی با مهندس جوادی مدیر داخلی و آقای تازیک مدیر حراست بیمارستان هم درگیری لفظی پیدا میکنند.
بعد از مدتی، آقای مهندس تازیک مدیر حراست بیمارستان که با بازبینی فیلم دوربینها در جریان جزئیات ماوقع قرار گرفته بود، با من تماس گرفت و با اعلام اینکه موضوع را با استاندار و فرماندار و برخی دیگر از مقامات شهر و استان در میان گذاشته است، خواستار آن شد که به بیمارستان بروم و در جلسهای مساله حل و فصل شود.
چون کتک خورده بودم و فحشهای ناموسی شنیده بودم، تمایلی به مصالحه نداشتم و میخواستم شکایت کنم. اما بهرحال پذیرفتم و به بیمارستان رفتم. در جلسهای که برگزار شده بود، سرهنگ گرجیان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بویراحمد، رئیس بازرسی نیرو، سروان سپندار رئیس کلانتری ۱۳ یاسوج (که از قضا عموی یکی از ماموران ضارب است) و عده دیگری از نیروهای انتظامی حضور داشتند. از طرف بیمارستان هم دکتر جلیل رئیس بیمارستان، آقای جوادی مدیر داخلی، آقای تازیک مدیر حراست، آقای یزدانپناه مسئول حقوقی بیمارستان، دکتر گرجیپور رزیدنت سال دوی جراحی که شاهد ماجرا بود و من حضور داشتیم.
در این جلسه سرهنگ گرجیان فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد قبل از همه شروع به صحبت کرد. اما صحبتها، ادبیات و لحن ایشان اصلا بویی از مصالحه نداشت. حتی خطاب به من (بدون پیشوند دکتر یا آقا یا...) گفت: «شریفی! من از تو به عنوان یک پزشک انتظار نداشتم که روی پلیس دست بلند کنی!»
یعنی طوری صحبت میکرد که انگار من آن سه مامور را کتک زدهام!
اما در بین صحبتهایش چیزی گفت که بیش از دیگر حرفها مرا رنجاند. ایشان گفت: «ما ابتدا که فهمیدیم کسی با نیروهای پلیس درگیر شده خیلی ناراحت شدیم ولی وقتی فیلمها را دیدم و متوجه شدم که بچههای ما دست درآوردهاند (کنایه از اینکه کتک زدهاند) خیلی خوشحال شدم و دلم خنک شد!»
وقتی فرمانده انتظامی شهرستان این جملات را به زبان آورد، آقای دکتر جلیل از جا برخاست و رو به من گفت: «آقای دکتر شریفی! من به عنوان رئیس بیمارستان و بخشی از این نظام از شما عذرخواهی میکنم که با یه دستمزد ناچیز در این بیمارستان مشغول خدمت به مردم ما شدهاید ولی از طرف پلیسی که باید حافظ امنیت شما باشد، مورد ضرب و جرح قرار گرفتهاید.»
با شنیدن این صحبتها، نیروهای انتظامی ناراحت شده اتاق جلسه را ترک کردند. رئیس کلانتری ۱۳ (عموی ضارب) هم با لحن تهدیدآمیزی به دکتر جلیل گفت: «من برای تو دارم!»
وقتی جلسه اینطور نیمهکاره تمام شد، مسئولین بیمارستان با نیروهای انتظامی که از مدتی قبل جهت تامین امنیت به صورت دائم در بیمارستان شهید جلیل مستقر شدهاند، تماس گرفتند و از آنها خواستند این موضوع را صورتجلسه کنند تا بتوان مساله را از طریق قضایی پیگیری کرد. اما متاسفانه آن مامورین از تنظیم صورتجلسه امتناع کردند. وقتی ما اصرار کردیم و گفتیم که ما شاکی هستیم و شما وظیفه دارید که صورتجلسه این اتفاق را بنویسید، گفتند: «ما باید از فرمانده خودمان کسب تکلیف کنیم!»
بالاخره تماسهایی گرفتند ولی درنهایت پاسخ دادند که سرهنگ گرجیان گفتهاند: «اظهارات این افراد را به هیچ وجه نگیرید.»
تصمیم بر این شد که با ۱۱۰ تماس بگیریم. دو مرتبه با ۱۱۰ تماس گرفتیم و تماسمان ثبت شد ولی از طرف آنها هم هیچ کس نیامد!
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:
پیگیر موضوع هستیم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ضمن تایید این ماجرا گفت: این اتفاق افتاده است. اما درباره اینکه حق با کیست و چه کسی مقصر بوده است، من الان نمیتوانم اظهارنظری بکنم چون تا الان فقط صحبتهای همکاران خودم را شنیدهام. اما اگر آنچه برای من روایت شده صحت داشته باشد، حق کاملا با همکاران ما است.
دکتر محمود شهامت اظهار داشت: پیرو این اتفاق، همان شب، من، مدیر حراست دانشگاه، مدیرکل امنیتی استانداری و فرماندار شهرستان وارد پیگیری موضوع شدیم. حتی با پیگیریهای بنده، همان شب قاضی کشیک دادسرای نظام هم به بیمارستان آمد و جلسهای برگزار شد. در آن جلسه، همه آنچه شما روایت کردید (به نقل از دکتر شریفی) از طرف دوستان گفته شد و آن جمله فرمانده انتظامی شهرستان که گفته بود «دلم خنک شد» هم از طرف دوستان نقل شد. این نقل قول باعث شد که بلافاصله باوجودی که ساعت یک بامداد شده بود، از سرهنگ گرجیان فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد خواسته شود که به جلسه ما بپیوندد. حتی قاضی کشیک دادسرای نظام انقدر از این برخورد نیروی انتظامی ناراحت شده بود که به ما گفت: «حالا دیگر اگر شما هم پیگیری نکنید، ما خودمان این موضوع را به جد پیگیری قضایی خواهیم کرد.»
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: «من هم در آن جلسه گفتم که من به شخص دکتر شریفی کاری ندارم. ایشان اگر بخواهد میتواند رضایت بدهد. اما حسب اینکه در این بیمارستان چنین اتفاقی افتاده و چنین برخوردی شده و چیزی که دوستان از ورود یگان امداد به اتاقهای بیمارستان (در شرایطی که برخی از بچهها نیمه برهنه بودهاند) برای من تعریف کردند و جملاتی که فرمانده نیروی انتظامی به زبان آورده و استنکاف پلیس بیمارستان از تنظیم صورتجلسه و نیامدن پلیس ۱۱۰ و ... من به عنوان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج این حق را برای خودم قائل هستم که موضوع را پیگیری کنم.»
وی افزود: «نهایتا آن شب ماجرا به سازش منجر نشد و از این رو ما خواستار این شدیم که روز بعد، دوستان استانداری مساله استنکاف پلیس ۱۱۰ و صحبتهایی که زده شده را پیگیری کنند، فیلم دوربینها را بازبینی کنند، از مامورانی که طرف مقابل دعوا بودند بازجویی کرده و نتیجه را به ما هم اعلام کنند.»
دکتر شهامت ادامه داد: از طرفی قرار بود صبح چهارشنبه من جلسهای با مدیرکل امنیتی استاندار درباره این موضوع داشته باشم. از طرفی همزمان جلسهای در دفتر حاجآقا حسینی امامجمعه محترم یاسوج با حضور رئیس بیمارستان شهید جلیل، فرمانده نیروی انتظامی و دیگر افراد مرتبط با موضوع برگزار شده بود و لازم بود که دکتر شریفی هم در آن جلسه حضور داشته باشد. به همین علت قرار شد که جلسه ما با مدیرکل امنیتی استاندار به بعد از جلسه دفتر امام جمعه موکول شود. اما از آنجا که آن جلسه طولانی شد، جلسه ما در استانداری به صبح شنبه موکول شد. اما مطمئن باشید که ما پیگیر این موضوع هستیم و تا صحت و سقم این مساله مشخص نشود، کار را رها نمیکنیم.
دکتر شهامت تصریح کرد: من در جلسه همان شب هم گفتم که حتی اگر فرضا مشخص شود که رزیدنت ما مقصر درگیری بوده است، باز هم این نوع برخورد سیستماتیک نیروی انتظامی از دید ما قابل چشمپوشی نیست. از طرفی همانطور که عرض کردم، حق و حقوق دکتر شریفی یک بحث است، اما اینکه رزیدنتهای ما احساس امنیت داشته باشند یک بحث دیگر است. شأن و جایگاه پزشکان ما باید برای افکار عمومی و حتی مسئولان انتظامی و امنیتی محترم باشد. بنابراین شما مطمئن باشید که ما پیگیر موضوع هستیم. آقای حاج هاشمی معاون سیاسی امنیتی استاندار هم پیگیر موضوع هستند، شخص فرماندار یاسوج هم پیگیر هستند و میخواهم بگویم دوستان واقعا پای کار هستند. ما اگر لازم باشد از شخص استاندار محترم استان هم خواهیم خواست که به موضوع ورود کنند و در هرحال من نتیجه پیگیریها را به شما هم اطلاع خواهم داد تا مردم عزیزمان را در جریان امر بگذارید.
🔴🔴🔴
پالنا در راستای اصل بیطرفی رسانه آماده است تا چنانچه نیروی انتظامی هم خواستار ارائه توضیحاتی درباره این حادثه باشد، آن را منتشر کرده و به اطلاع مخاطبین عزیز خود برساند.
پایان پیام/
نویسنده: شعیب شاهزمانی | اینستاگرام
نظر خود را بنویسید
37 نظر
ناشناس
۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶
به نظرم به صورت خیلی نزدیک و پیگیر موضوع رو دنبال کنید ،این مسائل معمولا با گذر زمان التهابش رو کم میکنن بعد با یه جلسه پادرمیانی حل میکنن،اگر کسی پیگیر باشه و نذاره فروکش کنه میشه امیدوار بود یه نتیجه ای حاصل بشه
ناشناس
۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰
چند کشور هستند که زنانش،دخترانش،پزشکانش،اغذیه فروشش و.....به جز دزدها و مجرمین واقعی وقتی پلیس می بینند باید بترسند به جای اینکه احساس امنیت کنند؟
ناشناس
۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی هم باید از مأمور خاطی شکایت کنند و موضوع را پیگیری نمایند.
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰
این موضوع از چندین جنبه جای بحث دارد بحث اول: مامور پلیس حق ضرب و شتم هیچ شهروندی رو نداره حتی مجرم رو بحث دوم: منفعل بودن و بی عرضه بودن وزارت بهداشت باعث میشه که هر آدمی به خودش جرات بده با خیال راحت به پزشک ها اهانت کنه چون وزارت بهداشت فقط بلده این مواقع سکوت کنه
رضا بحرانی
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
قطعا که فارغ از شکایت یا رضایت شخصی جناب دکتر شریفی، هم مدعیالعموم (دادسرای نظامی) مکلف به پیگیری این جرم از جنبه عمومی هست و هم وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی موظف و مامور به پیگیری و شکایت تا اخراج مامورین خاطی هستند. قطعا اخراج مامورین خاطی، کف انتظارات جامعه پزشکی است.
رضمی
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
دستورالعمل و قانون داشتیم که مجازات توهین کلامی و برخورد فیزیکی با کادر درمان راشرح داده و قبلا نصب دیوار مراکز درمانی بود. اما تقریبا ازقبل از کووید این هشدار ازدیوارها برداشته شد. نمیدانم به چه دلیل. سلیقه وزارتخانه و یا نقض این قانون و یا...؟!
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
واقعا جامعه پزشکی دنبال چیه؟ الان نشستیم نظام پزشکی یا مسولا کاری بکنن؟ قدرت اونها از اعضای سازمان منشا میگیره وقتی حتی یه استاد بخش جراحی یا کارکنان اون بیمارستان اعتراضی نکردن میخوان بقیه براتون چیکار کنه؟ کی پزشکا یاد میگیرن اینهمه منفعل و بدبخت نباشن کادر اون بیمارستان بدونه فردا باز اگه کتک خوردن نباید بیان ناله و زاری کنن چون یه بار زدن و سکوت کردن قطعا بازم تکرار میشه و میشه برگه افتخاری برای همین به اصطلاح نظامی ها
علی
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
بله داریم ولی به شدت از نصب آن در دید عموم ابا دارند.
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵
یه نیروی پلیس حق نداره کسی رو کتک بزنه به هر دلیلی که باشه. با این کارشون نشون دادن خودشون هم اعتماد و اعتقادی به قانون ندارن. ترکیه یه بار این اتفاق افتاد و مامور پلیس یه پرستار و تو بیمارستان کتک زده بود. در نهایت اون مامور و اخراج کردن
افسانه
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
در اعتراض به این مورد همگی باید همکاری مون رو با بیمه نیروهای مسلح قطع کنیم. چرا باید به خاطر راحتی همچین ادمایی مفت کار کنیم برای بیمه بعد شش ماه هم نمیدن پولمون و
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
سلام من یک پزشک هستم با سابقه ۳۰ سال خدمت یک نکته را فراموش کردهایم و آن را در قالب یک سوال مطرح می کنم آیا در وزارت بهداشت و دستگاه عریض و طویل دانشگاههای علوم پزشکی، یک خط، بله، فقط یک خط دستورالعمل یا ابلاغیه یا نامه ی مکتوب و یا یک جمله ی کلامی در خصوص (حقوق ارائه کننده ی خدمت ) داریم؟!
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
یعنی کل اقدام و عکس العمل معاون درمان دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه و رییس دانشگاه همین اظهار تاسف بوده؟؟!!!!
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
واقعا شرم آور است مطمئنا مقام قضایی ورود خواهد کرد و روسای نیروی انتظامی دادگاه نظامی خواهند شد و عامل ضرب و جرح که پلیس بودند در همان محوطه بیمارستان قصاص خواهند شد (با توجه به عمدی بودن اقدام غیرقانونی پلیس و نیت بد پلیس و رییس پلیس) و با توجه به اینکه جرم این پلیسه غیرقابل گذشت بوده حتی در صورت رضایت جناب اقای دکتر شریفی و پزشکان زن بیمارستان ، اخراج و دادگاه نظامی پلیسها قطعی است (از منظر حقوقی)
دکتر علی فیروزپور
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
از دشمنان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است، شکایت کجا بریم !
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
وقتی سیستم اتش به اختیار میشه بدتر از این ها رو هم باید انتظار داشت و وقوع هر جرمی رو هم باید از نیروی انتظامی انتظار داشت. یاد اون کارتونی افتادم که خود داروغه علنا با عمالش به خونه های مردم دستبرد میزد
کتایون
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
در لباس نیروی انتظامی که مجری برقراری نظم وآرامش قراره باشه، فحاشی و توهین به شهروندان در هر مرتبه و جایگاهی اصلا قابل دفاع وتوجیه نیست، بدتر اینکه در فضای بیمارستان و به یک پزشک در زمان انجام وظیفه اتفاق افتاده. شرم بادا
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۱
نباید همون شب اول اجازه میدادیم رو صندلی بشینن. از بس دلمون براشون سوخت، گفتیم بیمار که دست و پاش زنجیر شده، بیاین داخل اتاق استراحت کنید از این موارد زیاد میاد بیمارستان و شما هم مجبورین مراقبش باشین. از این به بعد شب و روز دم در سر پا وایسین صندلیم نمیدیم
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۱
جای بسی تاسف است ! فرشتگانی که خود حافظ جان مردم هستن و برای همین عجله برای رسیدن به بالین مریض را داشتن، باید برای احساس مسئولیتشان هم مورد بی حرمتی قرار بکیرند وای به روزی که این عزیزان در وظایف خود قصوری داشته باشند. امنیت کشورم را چه کسی مستحقش است که انجام وظیفه کند . هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگنند نمک. مایه تاسف است
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۱
سلام . با این اوصاف، تو خونه ازدرد مردن، بهتر از با کتک کاری مردن است . جای تاسف دارد
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
از حق خود همبگذرید، از حق سایر پزشکان که حافظ سلامت جامعه هستند نباید بگذرید. اصلا مشخص نیست چه به سر آن بیمار اورژانسی آمد که دکتر شریفی برای رسیدگی به او عجله داشتند. این نیروی انتظامی خلاف کار باید یاد بگیرد انرژی روحی-روانی منفی خود را جای دیگر خالی کند، مثلا در سالن ورزش روی کیسه بکس. نه بر روی پزشک زحمتکشی که باید با داد بیمار دردمند برسد. این واقعه مایه شرم کل جامعه است!
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
از جناب دکتر شهامت و همه مسئولین ذیربط عاجزانه خواهش میکنیم با جدیت پیگیری بفرمایند و مردم را در جریان بگذارند از طریق رسانه ها تا حداقل ارزش زحمات پزشکان و رزیدنت ها پایمال نشود. پزشکانی ک با حداقل حقوق با معوقه یک ساله ی کارانه با شرایط ضعیف اقتصادی امروز همچنان پرانرژی بصورت شبانه روزی در بیمارستانهای دولتی مشغول خدمت رسانی هستند
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۶
حتی اگر پزشک در این ماجرا مقصر هم باشد کتک خوردن توسط افراد نیروی انتظامی توجیهی ندارد. وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی باید این موضوع رو پیگیری کنند تا حق و حقوق این پزشک ضایع نشود و شاهد این برخوردها در آینده و در مکانهای دیگر نباشیم. اگر پیگیری صورت نگیره هر چند وقت یک بار باید شاهد این رفتارای زشت نسبت به کادر درمان باشیم. یک بار هم شده یه اقدام مثبتی انجام بدید.
محمد
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸
خدا ما رو ببخشه چقدر پشت سر سرپرست بیمارستانمون حرف ها نزدیم که عرضه نداره یه نیروی انتظامی بیاره واسه بیمارستانمون که از شر همراهیای بعضی از بیمارای ارازل و اوباش در امان باشیم نگو بنده خدا این همه سال صلاحمونو میخواسته و ما درجریان نبودیم همون ارازل قمه کش رو بذارن انتظامات بیمارستان امنیتش بیشتر از ایناس
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۵
جای بسی تاسف است نیروهای امنیتی خود مخل امنیت مملکتن خصوصا کادر زحمتکش بیمارستان شهید کهمتاسفانه با بی اخلاقی نیروهای انتظامی هتک حرمت شدن شهدا ما شرمنده ایم
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
فقط مهاجرت تا یکی مثل این دلش خنک بشه وقتی دندونش درد گرفت و مثل سگ کتک خورده تو شهر بدود و دکتر گیرش نیاد
کادردرمان بی دفاع
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰
واقعا برا همچین کسایی ک ب ظاهرمیخان امنیت برقرارکنن اما خودشون قانون شکنی میکنند متاسفیم.
شهروند
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
هر چه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک نمک کشور ما هم گندیده
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱
وااااقعا باید تاسف خورد به حال جامعه ما که قراره همچین حافظ و نگهبانایی(!) داشته باشه کسایی که قراره از جان و مال مردم محافظت کنن به صلاحدید خودشون هرج و مرج ایجاد میکنن و بی احترامی میکنن این طرز برخورد نه تنها بی احترامی به کادر درمان بلکه به کل جامعه اس
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
فقط و به هر قیمتی یا از این جهنم فرار کنید یا دیگه طبابت نکنید . این سیستم بیشتر از این لیاقت نداره. اینها باید از بی پزشکی به روزی دچار بشن که برن پیش همون عطارا دوا درمون بشن .بیشتر از این لیاقتشون نیست
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
وقتی نیروی انتظامی با وظیفه پیشتبانی و ایجاد امنیت برای جامعه با کادر درمان چنین رفتاری میکنه، من شهروند عادی امیدی به اجرای عدالت و جامعه سالم ندارم.
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
واقعا متاسفم ،جامعه نیست که! آرامش نداریم اینم از مدافعان آرامش جامعه که با پزشکان تحصیل کرده و با فرهنگ دست به گریبان شده اند. کم نیستند از این مدافعان آرامش و امنیت جامعه
حسین
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
توصیه می کنم به جناب دکتر شریفی که وقت هدر ندهند. پیگیری هم نکنند. تمرکز بر فارغ التحصیل شدن داشته باشند و از اکنون در فکر مقدمات مهاجرت باشند. تصحیح این سیستم فوق توان بشر است.
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
ادامه پیام قبلی امیدوارم تا اینجا دلتان در حدی خنک نشده باشد که یخ بزند پس موارد زیر را هم ببینید - در سالهای اخیر موج مهاجرت پزشکان تبدیل به سونامی شده که موجب «خنکی دل» میشود - بسیاری از پزشکان به حرفه های دیگر و از جمله زیبایی پرداختهاند که باعث کمبود پزشک و «خنک شدن دل» شده است - بسیاری از پزشکان به حرفه های دیگر و از جمله زیبایی پرداختهاند که باعث کمبود پزشک و «خنک شدن دل» شده است ضمنا یادم رفت بگویم عملیات «خنک سازی دل» شما در بیمارستانی انجام شده که به نام شهیدی نامگذاری شده که اتفاقا فرزند برومند ایشان در اعتراض به «خنک شدن دل» شما شرافتمندانه استعفا داده و ثابت کرده از سلاله شهیدی بزرگوار است در پایان خاطرهای از مرحوم مادربزرگم نقل کنم: آن مرحومه معتقد بود «چاییدن دل» علت تمام بیماری هاست و آخر سر هم که سرطان فقط مانده بود از دهانش بیرون بزند عمیقأ اعتقاد داشت که «دلش چاییده» اصلا قصد مقایسه ندارم چون میترسم بنده هم تبدیل به «دل خنک کن» شما گردم.فقط چون پزشک هستم توصیه میکنم مواظب باشید این «خنک شدن دل» ممکن است باعث شود تا در آیندهای نزدیک مجبور شوید برای یک «چاییدن دل» ساده بار سفر ببندید «دلتان همواره خنک باد»
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
جناب سرهنگ ..... خیلی خوشحالم که کتک خوردن همکار جوان من حداقل باعث خوشحالی و «خنک شدن دل» حضرتعالی شد بالاخره اگر برای همه جامعه ضرر داشت برای شما «دل خنکی» به ارمغان آورد. برای اینکه دل شما بیشتر خنک شود بد نیست موارد «دل خنک کن» زیر را هم بدانید: - پزشک رزیدنت با حقوقی کار میکند که کارگر ساده حاضر به کار نیست - این موجود کتک خور زیر نظر هیچ قانونی و از جمله قانون کار نیست - این موجود عجیب قادر است ساعتها در درمانگاه، اورژانس، اتاق عمل و .... کار کند و هیچ انتظاری از درآمد حاصله از این موارد را نداشته باشد - اگر ضمن کار به دلیل حادثه ای بمیرد دیه اش کمتر از جریمه ترک تحصیلش خواهد بود که این مابهالتفاوت باید توسط خانوادهاش پرداخت شود بعلت محدودیت کلمات ادامه در پیام دیگر نقل میشود
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
جای بسی تاسف دارد از مریض خوردیم هیچ نگفتیم از همراه مریض خوردیم بازهم چیزی نگفتیم نیروی امنیتی دیگر نوبر است...
Nima
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
واقعا جامعه پزشکی میخواد به این وضعیت ادامه بده؟ حداقل اساتید و رزیدنت و اینترنهای یاسوج نمیخوان اقدامی انجام بدن؟
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۷
فیلمها را منتشر کنید