بیمه رایگان بیش از ۳۰ میلیون ایرانی در بیمه سلامت
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: سال گذشته سه دهک از جامعه به صورت رایگان بیمه شده بودند که جمعیتی بالغ بر شش میلیون نفر را در بر میگرفت و امسال دو دهک چهار و پنج هم به آنها اضافه شده است و جمعیتی بالغ بر ۱۲ میلیون نفر را در بر دارد، وقتی این جمعیت در کنار جمعیت ۲۰ میلیون نفری روستایی قرار میگیرد، بیش از ۳۳ میلیون نفر بیمه رایگان در کشور داریم که حقوق بیمهای پرداخت نمیکنند و دولت حق بیمه آنها را پرداخت میکند. البته اقشار دیگری همچون افرادی که تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی قرار دارند توسط دولت حق بیمه پرداخت میشود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدمهدی ناصحی در خصوص ابعاد رایگان شدن بیمه ۳۳ میلیون ایرانی با اشاره به اینکه بیمه سلامت بزرگترین بیمه حوزه درمان است گفت: این بیمه از نظر جغرافیایی و اجتماعی، بیشتر اقشار جامعه را تحت پوشش دارد. در روستاها بیش از ۲۰ میلیون نفر بیمه شده داریم که هر ساله، هزینههای این عزیزان را دولت پرداخت میکند.
وی افزود: در صندوق همگانی جمعیت شناوری بین ۱۰ تا ۱۳ میلیون نفر بیمه شده داریم،پنج دهک پایین جامعه به صورت رایگان بیمه شدهاند. سال گذشته سه دهک از جامعه به صورت رایگان بیمه شده بودند که جمعیتی بالغ بر شش میلیون نفر را در بر میگرفت و امسال دو دهک چهار و پنج هم به آنها اضافه شده است و جمعیتی بالغ بر ۱۲ میلیون نفر را در بر دارد، وقتی این جمعیت در کنار جمعیت ۲۰ میلیون نفری روستایی قرار میگیرد، بیش از ۳۳ میلیون نفر بیمه رایگان در کشور داریم که حقوق بیمهای پرداخت نمیکنند و دولت حق بیمه آنها را پرداخت میکند. البته اقشار دیگری همچون افرادی که تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی قرار دارند توسط دولت حق بیمه پرداخت میشود.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در پاسخ به این سوال که افراد تحت پوشش بیمه سلامت از چه بیمارستانهایی استفاده میکنند اظهار کرد: پوشش بیمه عمده این افراد در بخش دولتی و دانشگاهی است. به دو صندوق روستاییان و بیمه همگانی دسترسی داده شده است تا در صورت نیاز از بخش خصوصی استفاده کنند اما در هر صورت شاکله اصلی بیمه شدگان در بخش دولتی و دانشگاهی قرار دارد. افرادی که تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند در صورتی که از بخش دولتی یا دانشگاهی استفاده کنند بیش از ۹۰ درصد هزینه را توسط دولت پوشش میدهد.
به گزارش ایسنا ناصحی در پایان در خصوص پرداخت هزینه بیماران صعب العلاج و همچنین افراد نابارور از سوی این بیمه نیز گفت: خوشبختانه از سال گذشته با حمایت مجلس و دولت، صندوق بیمه بیماران صعب العلاج و نادر راه اندازی شد. سال گذشته سه هزار و صد میلیارد تومان هزینه کردیم و ۵۱ بیماری در سامانهها وارد شده است و در واقع علاوه بر بیمههای پایه باقی هزینهها را این صندوق دریافت کردند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید