جدایی آموزش از وزارت بهداشت قطعاً اتفاق نخواهد افتاد
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر این که جدایی آموزش از وزارت بهداشت قطعاً اتفاق نخواهد افتاد گفت: نزدیک به ۳ هزار مرکز دانشگاهی و مراکز آموزش عالی داریم و بحث تجمیع برای وزارت بهداشت با توجه به تدبیری که داشتهاند، قطعاً تطبیق نمیکند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عبدالحسین خسروپناه در خصوص تجمیع دانشگاهها گفت: تجمیع دانشگاهها بهعنوان یک ایده مطرح است و برای دانشگاههای علوم پزشکی مطرح نیست، در وزارت بهداشت یک هوشمندی، نبوغ و عقلانیت حاکم بود و دانشگاههای علوم پزشکی بیرویه تکثیر نشدهاند و متناسب با نیاز راهاندازی شدهاند و مصداقی برای تجمیع دانشگاههای علوم پزشکی سراغ ندارم.
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی به بحث جدایی آموزش از وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: نزدیک به ۳ هزار مرکز دانشگاهی و مراکز آموزش عالی داریم و بحث تجمیع برای وزارت بهداشت با توجه به تدبیری که داشتهاند قطعاً تطبیق نمیکند، جدایی آموزش از وزارت بهداشت قطعاً اتفاق نخواهد افتاد، وزارت بهداشت یک الگوی موفقی بود که نشان داد وقتی آموزش و درمان با هم جمع بشود دانش همراه با مهارت خواهد بود و یک عالم کاربردی تربیت می شود و این یک الگوی حکیمانه است.
خسروپناه در خصوص سند ملی امنیت غذایی نیز گفت: ۸۰ درصد سند امنیت غذایی مربوط به سایر وزارتخانهها بهخصوص جهاد کشاورزی است و ۲۰ درصد آن مربوط به وزارت بهداشت است، سند ملی امنیت غذایی سندی جامع است و مطالعه سند ملی امنیت غذایی ضروری است، از نقطه نظرات و پیشنهادات تکمیلی در این خصوص استقبال خواهیم کرد، با توجه به ضرورت امر پیشگیری بر درمان، باید پیشگیری را با ادبیات علمی عامیانه بیان کرده و جدی بگیریم.
به گزارش ایسنا دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان با اشاره به نقشه جامع علمی کشور که نزدیک به سیزده سال از عمرش می گذرد گفت: ما به دنبال بهروز رسانی نقشه جامع علمی کشور هستیم که نزدیک به سیزده سال از عمرش می گذرد، قطعاً بخش پزشکی نقشه جامع علمی کشور را باید پزشکان نظر بدهند و اگر پیشنهادی در حوزه آمایش، رشتهها، رشته محلها، رشته گرایشها، رشتههای بین رشتهای، در حوزه دانشجو و هیات علمی نقطه نظراتی باشد، استقبال می کنیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
3 نظر
ناشناس
۲۲ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷
با سلام، تنها راه بیرون رفت از وضعیت بسیار اسف بار موجود در جمیع زمینه های ارائه آموزش و خدمات گروه علوم پزشکی هدف گزاری، ارزیابی، تأمین، برنامه ریزی و حرکت به سوی انفکاک امور آموزشی از ارائه خدمات پزشکی و تشکیل وزارتخانه جدید میباشد. با احترام
ناشناس
۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۹
اتفاقا تو کشوری که وزارت علومش کارنامه زیبایی از خراب کردن تمام رشته ها و به راه انداختن انواع دانشگاها داره به طوری که تعداد دانشگاهاش از دانشگاهای چین و هند هم بیشتره باز جدا بودن پزشکی از وزارت علوم بهتر بوده و هست کارگر و نیروی مفت بودن رو تا زمانی که حکومت سیاست هاش رو تغییر نده حتی اگه پزشکی دست ارگان دیگه ای هم بود با یه قانون و تبصره ای درست میکردن همین که پزشکی دست وزارت علوم نیس که بیاد کارشناس یه رشته غیر مرتبط رو بذاره رییس دانشکده پزشکی باز خوبه وزارت علوم تو ایران مگه درست و توسط قوانین و آدمای درست اداره میشه که امیدمون به اونها باشه بین بد و بدتر ترجیح با بده
رضا بحرانی
۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۳
اینکه حاکمیت تمایلی به جداسازی آموزش پزشکی از درمان ندارد که اظهر من الشمس است! کارگر مفتی به نام اینترن و رزیدنت را چرا باید از دست بدهد؟! اگر درمان جدا باشد، تمام بیمارستانهای دولتی که غیرآموزشی شناخته شوند، نیاز به پزشک دارند! و این پزشکان حقوق خواهند خواست! ادغام آموزش با درمان از روز اول به بهانه و شعار کیفیت آموزش و در واقع با هدف دستیابی به کارگر مفت بود! اگر غیر از این است، حقوق اینترن را پرداخت کنند! حقوق رزیدنت را تمام و کمال پرداخت کنند! رزیدنتی به عنوان شغل پذیرفته شود! تنها نتیجهی ادغام آموزش پزشکی با درمان، استثمار دانشجو و افت شدید کیفیت آموزش بوده! اگر جلوی پای خود بلند نشوید و برای خود نوشابه باز نکنید و مدام از خود تعریف و تمجید نکنید، چه کنید؟!!! آشی بوده که خودتان پختید! ناچارا مدام از مزهاش تعریف میکنید! این آش شما دهان ما را سوخته و گس کرده! اگر جرات دارید، تحقیق مستقل انجام دهید! تا سیهروی شود، هر که در او غش باشد!