قیمت دستگاههای رادیولوژی در بازار به دلیل نبود نظارت کافی بسیار بالا است
دبیر انجمن رادیولوژی ایران گفت: بر اساس مصوبههای دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی بابت خرید دستگاههای تصویربرداری و به روزرسانی ملزومات مصرفی است، اما متاسفانه قیمت دستگاههای رادیولوژی در بازار به دلیل نبود نظارت کافی بسیار بالا است و مراکز تصویربرداری دچار مشکلات مالی متعددی جهت خرید تجهیزات به دلیل گرانی وسایل تصویربرداری هستند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، وحید کریمی دبیر انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به آخرین وضعیت رادیولوژی در کشور اظهار کرد: امروزه رادیولوژی در دو بخش تشخیصی و درمانی ویژه بیماران و مراجعه کنندگان کاربرد دارد و دستگاه های تصویربرداری جهت انجام نمونهبرداری بیماریهای مختلف به ویژه سرطان ها به کار گرفته می شود.
دبیر انجمن رادیولوژی ایران ادامه داد: بر اساس مصوبههای دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی بابت خرید دستگاههای تصویربرداری و به روزرسانی ملزومات مصرفی است، اما متأسفانه قیمت دستگاههای رادیولوژی در بازار به دلیل نبود نظارت کافی بسیار بالا است و مراکز تصویربرداری دچار مشکلات مالی متعددی جهت خرید تجهیزات به دلیل گرانی وسایل تصویربرداری هستند.
وی افزود: کمبود تجهیزات و برخی مراکز به دلایل قیمت بالای دستگاههای تصویربرداری وجود دارد که این مسئله میتواند سلامت مردم را تحت تأثیر قرار دهد، اعمال تحریمهای ناجوانمردانه باعث بروز مشکلاتی در زمینه تأمین تجهیزات رادیولوژی و ملزومات مصرفی شده است که باید نسبت به تأمین ارز مورد نیاز و خرید دستگاههای جدید رادیولوژی جهت انتقال پول اقدامات لازم را انجام داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان کریمی در پایان گفت: یکی از مسائل مهم در حوزه رادیولوژی بحث تداخل رشتهها است و باید رشتهها را از یکدیگر تفکیک کنیم، به طور مثال افرادی که با دستگاه سونوگرافی کار میکنند باید دورههای آموزشی را جهت کار با این دستگاه دیده باشند، در حال حاضر ۹۰۰ رزیدنت در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مشغول به تحصیل در رشتههای رادیولوژی هستند و سالیانه بین ۲۳۰ تا ۲۴۰ رزیدنت در این رشته تربیت میشود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
یوسف سبلانی
۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۱
با نام خدا، اجحافی که به رادیولوژیستها میشود،قابل قیاس با هیچ یک از رشته های دیگر نیست،اقای نوبخت بهتر نبود به جای هنرمندان(که البته اونا هم جای خود دارند) از این قشر خدوم لااقل یه دلجویی ساده میفرمودن؟این رشته با دلار معامله میکنه،و با دلار تعمیرات دستگاهها رو انجام میده ولی با ریال دستمزد دریافت میکنه،(البته نفرمایید که از حال مردم بیخبریم ما هم اونا درک میکنیم)اما سوال اینجاست درحال حاضر اولویت با کدامیک از اقشار جامعه است؟ آیا نیازمندان وبی سرپناهان، یا هنرمندان و طلافروشان و پزشکان؟ کشور ما دارای مردمی متعصب ووفادار به میهن هستند وخدا رو شکر اکثریت قریب به اتفاق هم مسلمانند، ایا در این الوویت بندی شایسته نبود پزشکانیکه برای نجات عیال الله از درد و رنج بیماری خادم هستند در ردیف اول قرار بگیرد،؟ توجه شما را به احادیثی از پیامبر بزرگوار اسلام در خصوص این قشر جلب میکنم عاقبت بخیری ارزومندم