تغییر نوع ارز نباید موجب افزایش پرداخت از جیب بیماران شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی پیرصالحی با اشاره به باقی‌ماندن حدود یک میلیارد دلار ارز ترجیحی نوع اول برای تجهیزات پزشکی گفت: در بودجه سال آینده باید تصمیم‌گیری شود تا این ارز به نوع دوم یا نیمایی تبدیل شود، تغییر نوع ارز نباید موجب افزایش پرداخت از جیب بیماران شود و ما خواستار تأمین بودجه کافی برای جبران این تغییرات شد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکلات طرح دارویار گفت: بودجه لازم برای این طرح دیده شده اما پرداخت کامل انجام نشده است. برای جلوگیری از افزایش هزینه بیماران بودجه باید به‌درستی تخصیص و پرداخت شود.

وی ضمن تاکید بر تک‌نرخی شدن ارزها و ضرورت تأمین نقدینگی برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی با اشاره به مشکلات نقدینگی در داروخانه‌ها و تأمین‌کنندگان دارو گفت: پرداخت‌ها باید منظم و مستقیم به شرکت‌ها انجام شود تا وابسته به سازمان هدفمندی یارانه‌ها نباشد، برای حفظ قیمت‌های دارو و تجهیزات پزشکی حداقل دو برابر بودجه کنونی مورد نیاز است.

به گزارش ایسنا پیرصالحی در پایان با اشاره به برنامه ذخیره شش‌ماهه دارو در برنامه هفتم توسعه اضافه کرد: اجرای این برنامه نیازمند تأمین منابع ارزی و ریالی است و در صورت عدم تأمین، قابلیت اجرایی نخواهد داشت.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.