تعرفههای پزشکی سال ۹۹، افزایش معقول خواهد داشت
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: تعرفه اگر در حد عرف و منطقی باشد اصلاً به ضرر مردم نخواهد بود، از سال ۱۳۷۳ که بیمه همگانی تصویب شده است، دولت مکلف بوده که قیمت تعرفهگذاریها را اصلاح کند، هیچ نیازی هم نیست که پزشکان این مبلغ را تعیین کنند حتی دولت مىتواند با تیم اقتصادی این کار را انجام دهد و قیمت مناسبی را تعیین کند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد جهانگیری در رابطه با خبر افزایش تعرفههای پزشکی گفت: قطعا مردم کشور در ۲سال اخیر ضررهای مالی بسیار زیادی را با توجه به افزایش تورم ها داشتند، از طرفى ما نگران موضوع پرداخت حقوق کارکنان بیمارستانها و کیفیت درمان هستیم، چرا که کیفیت در درمان بحث بسیار مهمی است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ادامه داد: تعرفه اگر در حد عرف و منطقی باشد اصلاً به ضرر مردم نخواهد بود، از سال ۱۳۷۳ که بیمه همگانی تصویب شده است، دولت مکلف بوده که قیمت تعرفهگذاریها را اصلاح کند، هیچ نیازی هم نیست که پزشکان این مبلغ را تعیین کنند حتی دولت مىتواند با تیم اقتصادی این کار را انجام دهد و قیمت مناسبی را تعیین کند.
وی افزود: در سال ۹۷ که تورم بالا بود ما در پرداخت قسمتی از هزینههای فنی چه خارجی و چه داخلی، تامین تجهیزات، تامین مواد مصرفی بیماران و حقوق پرسنل ما با مشکل روبرو شدیم. قسمت عمده این هزینهها را باید بیمه پرداخت کند و قسمت کمی را هم خود بیمار ضمن اینکه ما باید بهرهوری را افزایش دهیم تا کیفیت هم کاهش پیدا نکند و مردم ضرری نبینند، تعرفههای جدید در حال حاضر مشخص نشده است اما با برنامه ریزی صحیح افزایش معقول خواهیم داشت که درصدهای پرداختی بیمهها و مردم جداگانه مشخص خواهد شد.
جهانگیرى درباره مشخص شدن تعرفههاى جدید گفت: این بحث قبل از بودجه ٩٩ مطرح شده است و صحبت اصلى ما این است که هر چند درصدى که ما براى افزایش در نظر مىگیریم باید طورى باشد که در بودجه لحاظ شود تا این افزایش تعرفه تامین شود و سهم بیمهها ، دولت و مردم مشخص شود و این موضوع یکطرفه نخواهد بود، این موضوع هم بسیار حائز اهمیت است که اگر تعرفه درست باشد، هم نظارت بهتر است هم محاسباتش و هم کارهاى مربوط به آن سریعتر و بهتر انجام مىشود.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی در خصوص بحث زیرمیزی و نماندن پزشکان در مناطق محروم متناسب با افزایش تعرفه گفت: سالیان سال این بحثها در تمام حوزهها بوده است ما آن را کنترل کرده و خواهیم کرد، ضمن اینکه در بخش دولتى این موضوعات با ردیفهایى برطرف مى شود و ممکن است با نام تعرفه نباشد، مثلا با اوراق و مواردى از این دست تامین مىشود اما در بخش خصوصى با قاطعیت مىگویم که به بیمارستانها هیچ تسهیلاتى داده نمىشود، حتی برای خرید برخی وسایل موردنیاز بیمارستانهای خصوصی ارز ۴۲۰۰ تومانی هم تعلق نمىگیرد.
به گزارش فاری وی در پایان اضافه کرد: در شرایط سختى که امروز وجود دارد صیانت از موجودىمان الزام است چون در حاضر تمام درآمد در حوزه تعرفه و مبانى که حاصل مىشود هزینه روزمرگىها مىشود که ما نگران آن هستیم، در حال حاضر ما خواستار افزایش تعرفهها در کنار افزایش کیفیت خدمات هستیم و اگر بعد از واقعى شدن، تعرفه بالا بود ما هیچ اجباری در پرداخت آن نخواهیم داشت، تعرفهها باید قیمت معقول و مناسبی داشته باشند تا به مردم هم فشار نیاورد ضمن اینکه اگر تورم و رشد حقوق و دستمزد براى کارکنان دولت وجود دارد باید در حوزه ما هم به آن توجه شود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
5 نظر
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۸
اصلا پزشکان عمومی توتعرفه حساب نمی شن چون اگه ۱۰۰درصد هم بالا بره مراکز درمانی ۱۰درصد میدن مردم خیال میکنن همش تو جیب پزشکه بحران کرونا میشه پزشک عمومی را همه کاره میکنن میگن مدافعین سلامت این وسط هیچ امنیت شغلی و جانی نداریم
نادر
۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۹
بعنوان مثال نرخ تعرفه ها یا بشه ۶۰۰۰یا ۷۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰۰ تومان که روند بشه مثلا ۶۴۱۰تومن یا ۷۱۴۰تومن و ... واقعا برا متصدیان صندوقها در بیمارسنانها خیلی خیلی مشکله.
نادر
۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۶
باسلام.لطفا نرخ تعرفههای پزشکی را روند کنید.بعنوان مثال نرخ ویزیت پزشک عمومی سال۹۸، ۳۸۱۰تومان بود که صندوقدارها همیشه مشکل دارند چون بیمار ۴هزار تومن میده ما باید ۲۰۰تومن برگردونیم که این واقعا مشکله.دیگه کمیته امداد هم ۲۰۰تومنی نداره.نرخ ویزیت متخصصین هم همینجوره ۴۸۰۰تومان.فوق تخصص۵۸۰۰تومان واقعا روند نبودن مشکل اصلی واحد صندوق هر بیمارستانه.لطفا برای سال۹۹ اینو درست کنید.
ناشناس
۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
با سلام لطفا اقای جهانگیری به گروه تعرفه گذاری اعلام فرمایید نمیشود که خدمات و مالیات را در سطح اروپا و امریکا از پزشکان دریافت کنید ولی به بهانه های مختلف تعرفه رو در سطح پایین ترین های دنیا دنیا لحاظ کنید.بطور خلاصه خدمات و مالیات اروپا تعرفه اوگاندا بی عدالتی و ظلم است.
مهدی هادوی - آنستزیولوژیست
۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۱
بله اصلا پزشکان چکاره اند، چون اگر بشود کما فی السابق قرار نیست پولی به پزشکان بدهیم. اصولا دریافت پول توسط پزشکان بابت انجام امور پزشکی کار درستی نیست. همه باید مانند بعضی حقوق بگیر باشند. حالا بعضیها(؟)بیشتر بگیرند و باقی به قدر قوت لایموت. ! !