۸ اردیبهشت، روز جهانی بهداشت ایمنی و بهداشت حرفهای
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: ۲۸ آوریل "۸ اردیبهشت" از سوی سازمان بینالمللی کار به عنوان روز جهانی بهداشت ایمنی و بهداشت حرفهای نامگذاری شده است. این سازمان از سال ۲۰۰۳ با هدف پیشگیری از حوادث و بیماریهای شغلی، مراسمی را در روز ۲۸ آوریل برگزار میکند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، احمد جنیدی جعفری افزود: روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای در واقع یک هدف گذاری سالیانه بینالمللی برای نهادینه کردن کار سالم و ایمن در سراسر جهان است. برگزاری این مراسم بخش مهمی از استراتژی های جهانی سازمان بینالمللی کار برای ارتقای ایمنی و سلامت شغلی در همه محیطهای کاری است و باعث ارتقای آگاهیهای مردم و همچنین افزایش امنیت و سلامت در محیط کار میشود.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: شعار امسال روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای "آینده کاری ایمن و سالم" است که تسریع اقدامات برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار شامل محیط کار ایمن و مطمئن برای همه کارگران تا سال ۲۰۳۰ را مد نظر دارد.
وی افزود: این روز، اهمیت حیاتی برای بررسی چالشهای محیط کار از جمله حقوق اساسی کارگران، دستمزد کافی و محدود کردن ساعات کار دارد و ایجاد محیطهای کاری ایمن و سالم را برجسته میکند و خواستار به رسمیت شناختن ایمنی و سلامت در کار به عنوان یک اصل بنیادی و حق طبیعی کارگر در محل کار است.
به گزارش وبدا جنیدی در پایان ضمن بیان اهمیت اتحاد دولت ها، کارفرمایان، کارگران و سایر ذینفعان در راستای رفع چالش ها و ایجاد فرصت آیندهای ایمن و سالم برای همه تاکید کرد: این روز، فرصت مناسبی است تا اذهان عمومی نسبت به موضوع ایمنی و بهداشت محیط كار حساس شوند و ضمن ارج نهادن به زحمات كاركنان به فراهم آوردن زمینههای علمی، پژوهشی و كاربردی برای شناسایی مخاطرات شغلی، اجرای روشهای صحیح كنترل و ارتقای سطح سلامت شاغلین اقدام کنند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
2 نظر
فاطمه هاشمی (پزشک عمومی)
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۴
واقعا برای پایگاه خبری پزشکان و قانون متاسفم که روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای به اون اهمیت رو از زبان یک فرد ضد ایمنی و بهداشت حرفه ای داره پوشش میده.. ایشون همان فردی است که بچه پزشک عمومی ما رو با خوش خدمتی به پزشکان طب کار سر معاینات کارگری له و لورده کرده ایشان به زور یک فوق لیسانس بهداشت حرفه ای اونم با زور سهمه و خودش رو به نهاد ها وابسته کردن گرفته کاردانی و لیسناس چیز دیگه و دکتری بهداشت محیط و استاد بهداشت محیط دانشگاه ایرانه تو مرکز سلامت محیط و کار همه چیز رو بهم ریخته و دو قطبی سازی میکنه تا بتونه سر کار بمونه
علی باپیر
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۸
با سلام چرا پایگاه خبری پزشکان و قانون که خود شما از بخش خصوصی و مردمی هیتسد حرف یک مسئول دولتی اونم با رشته غیر مرتبط ایمنی و بهداشت حرفه ای پوشش خبری میدن؟!! این آقای جنیدی ضد بهداشت حرفه ای است ضد پزشکان عمومی معاینات کارگری است ایشون خون بهداشت حرفه ای رو تو شیشه کرده فقط دنبال اشتغال زایی برای بهداشت محیط ها و پزشکان طب کار است