طی سال‌های اخیر درخواست ابطال داروخانه زیاد شده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدعلی مظلومی به مشکلات حوزه دارو و کمبود نقدینگی اشاره کرد و در خصوص اصلاح قیمت برخی اقلام دارویی گفت: لازم است بگویم که همکاران ما در داروخانه‌ها از این افزایش قیمت خوشحال نیستند چراکه با افزایش قیمت از یک طرف درصد مارژین داروخانه کمتر می‌شود و از طرف دیگر هم بحث نقدینگی مطرح است که در بیمه‌ها و دارویار مانده است. بنابراین باید در کنار افزایش قیمت باید برای تسهیلات صنعت و داروخانه‌ها نیز فکری اساسی شود.

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان تهران بر لزوم تقویت بیمه‌ها و پوشش خدمات دارویی و درمانی تاکید کرد و گفت: متاسفانه بیمه‌های ما بر اساس متدهای قدیمی فعالیت می‌کنند و تا بیمه‌ها به صورت علمی و دقیق کار نکنند مشکل حل نمی‌شود.

در ادامه کاوه کاظمیان دبیر انجمن داروسازان تهران نیز ضمن گریزی به مشکلات صنعت دارو و داروخانه‌ها گفت: تحت تاثیر همین مشکلات طی سال‌های اخیر درخواست ابطال داروخانه زیاد شده است، هرچند که قوانین جدید تاسیس داروخانه‌ها هم در این زمینه بی‌تاثیر نیست، تاخیرهای بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها گاها به هشت ماه و یک سال می‌رسد، به دلیل این مباحث، بسیاری از داروخانه‌ها تمایلی به عرضه داروهایی نظیر انسولین ندارند چراکه پرداخت‌ها با تاخیرهای بسیار طولانی همراه است.

به گزارش ایسنا وی در پایان به تقش داروسازان در بیمارستان‌ها و تلفیق‌های دارویی و همچنین ساخت داروهایی نظیر داروهای شیمی درمانی و غیره اشاره کرد و افزود: داروساز در دسترس‌ترین عضو نظام سلامت در داروخانه‌ها هستند و استفاده از داروسازان و نقش آنها می‌تواند هزینه‌های نظام سلامت را کاهش دهد. بنابراین انتظار آن است که از داروسازان صرفا به عنوان فروشنده دارو نگاه نشود و بیشتر به آنها توجه شودف تنها مکان مجاز برای عرضه دارو داروخانه است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.