مصرف نمک در ایران دو برابر میزان استاندارد است
رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، هدایت حسینی به مناسبت پویش ملی کنترل فشار خون در کشور اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک نشان می دهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانی ها دارند.
وی افزود: حدود 53 درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و 12.5 درصد از طریق نان، 5.3 درصد از طریق پنیر و 4.7 درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می شود.
به گزارش وبدا رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.
وی افزود: حدود 53 درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و 12.5 درصد از طریق نان، 5.3 درصد از طریق پنیر و 4.7 درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می شود.
به گزارش وبدا رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمک دان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید