ممنوعیت واردات ۴۰۰ محصول تجهیزات و ملزومات پزشکی در سال ۹۸
مدیر کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو از ممنوعیت واردات ۴۰۰ محصول تجهیزات و ملزومات پزشکی در سال ۹۸ خبر داد و گفت: افزون بر این مراکز درمانی موظف هستند نیاز خود را از تجهیزات و ملزومات پزشکی داخلی تامین کنند و اولویت با خرید محصولات تولید داخل است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سید حسین صفوی با بیان اینکه وزارت بهداشت مصرف کننده بزرگ تجهیزات پزشکی گفت: وزیر بهداشت در خصوص حمایت از محصولات تولید داخل در سال ۹۳ تولید به همه مراکز درمانی ابلاغ کرده است که باید از محصولات داخلی تا حد امکان استفاده کنند.
مدیر کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در صورتی که ملزومات و تجهیزات پزشکی تولید داخل با کیفیت در بازار موجود باشد و تولیدکننده داخلی و توان تأمین نیاز بازار را داشته باشد در این صورت از واردات کالای مشابه داخلی ممانعت خواهد شد.
صفوی درباره حمایت از تولید داخل و رونق تولید در سال ۹۸ اظهار کرد: اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو برای حمایت از توسعه و تولید محصولاتی که برای واردات محدودیت دارند اقدام کرده است همچنین سال گذشته ممنوعیت واردات ۲۰۰ ملزومات و تجهیزات پزشکی اعلام کردیم.
وی از ممنوعیت واردات ۴۰۰ محصول تجهیزات و ملزومات پزشکی در سال ۹۸ خبر داد و گفت: افزون بر این مراکز درمانی موظف هستند نیاز خود را از تجهیزات و ملزومات پزشکی داخلی تامین کنند و اولویت با خرید محصولات تولید داخل است.
مدیر کل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا دارو در مورد موضوع نقدینگی شرکت های تولید کننده تجهیزات و ملزومات پزشکی اظهار کرد: سال گذشته مقام معظم رهبری برای حمایت از صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی را به حوزه سلامت تخصیص دادند و این رقم به رونق تولید کمک بسیاری کرد.
صفوی گفت: این ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی به بانک مرکزی و بیمه ها تزریق شد و پس از آن دانشگاه های علوم پزشکی رقم ریالی آن را در اختیار شرکتهای تولیدکننده قرار دادند تا چالش نقدینگی تا حدی تر شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان اضافه کرد: البته باید توجه داشت بدهی دانشگاه علوم پزشکی به شرکت های تجهیزات پزشکی همیشه وجود دارد چرا که خرید و پرداخت به طور مداوم و ادامه دار انجام میشود اما با کمک یک سال گذشته صورت گرفت مطالبات شرکت های تجهیزات و ملزومات پزشکی تا حدی تعطیل شد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید