هشدار در خصوص افزایش موارد ابتلا به دیابت در جهان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بر اساس نتایج تحقیقات موسسه سنجش و ارزیابی سلامتِ دانشگاه واشنگتن، در حال حاضر ۵۲۹ میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت هستند و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا سال ۲۰۵۰ میلادی با افزایش بیش از دو برابری به حدود ۱.۳ میلیارد نفر برسد.

به گفته متخصصان اکثر موارد ابتلا را دیابت نوع دو تشکیل می‌دهد؛ این نوع بیماری با چاقی و افزایش وزن مرتبط و تا حد زیادی قابل پیشگیری است.

نتایج این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که سطح شیوع بیماری دیابت در جهان یکنواخت نیست و برخی کشورها و مناطق بیشتر در معرض افزایش نرخ ابتلا به این بیماری هستند. در این تحقیق آمده است که به عنوان مثال، انتظار می رود نرخ شیوع دیابت تا سال ۲۰۵۰ در شمال آفریقا و خاورمیانه به ۱۶.۸ درصد و در آمریکای لاتین و دریای کارائیب به ۱۱.۳ درصد برسد.

نرخ ۶.۱ درصدی کنونی شیوع دیابت در سطح جهان نیز طبق تخمین‌های صورت گرفته به ۹.۸ درصد افزایش خواهد یافت و به گفته متخصصان، همه کشورها تحت تاثیر این بیماری قرار خواهند گرفت.

«لیان اونگ»، یکی از متخصصان دخیل در تهیه این تحقیق با اشاره به اینکه دیابت در بروز برخی بیماری‌های قلبی عروقی حتی سکته‌های مغزی نقش دارد، گفت: نرخ سریع رشد دیابت نه تنها هشدار دهنده است، بلکه برای هر سیستم بهداشتی در جهان نیز چالش برانگیز به شمار می‌رود.

این مطالعه نشان داد که شمار رو به افزایش تعداد افراد مبتلا به دیابت تا حدی ناشی از افزایش موارد چاقی و تا حدودی به دلیل تغییرات جمعیتی است و افرد مسن بیشتر در معرض ابتلا به آن قرار دارند.

در این مطالعه تاثیر همه‌گیری بیماری کووید۱۹، در داده‌های ارائه شده از سوی ۲۰۴ کشور به دلیل در دست نبودن اطلاعات آماری کافی محاسبه نشده است. ایسنا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.