اختیارات قانونی وزارت بهداشت در برخورد با تخلفات طرح هوشمند
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به الزامات پنج گانه که برای اجرای طرح کنترل هوشمند کرونا در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت به عنوان ناظر عالی طرح، از اختیارات قانونی در برخورد با تخلفات برخوردار است.
![اختیارات قانونی وزارت بهداشت در برخورد با تخلفات طرح هوشمند اختیارات قانونی وزارت بهداشت در برخورد با تخلفات طرح هوشمند](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/25732/conversions/9a0bdc106599bbdf63a33bb6f88eb1f7e40881fd-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محسن فرهادی به الزامات پنج گانه که برای اجرای طرح کنترل هوشمند کرونا در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و گفت: این الزامات با مشارکت تمامی دستگاهها تنظیم شده و همه در اجرای آن مشارکت دارند. به طوری که ضمانت اجرای آن در هر کدام از آیتمهای پنچ گانه، مشخص شده است.
وی با اشاره به پنج بخش کارکنان، واحدهای صنفی، صنعتی و کارگاهی، مناسبتها و آئینهای مذهبی، آموزشی و ترددها افزود: هر کدام از این بخشها، ضمانت اجرایی خودش را دارد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: منظور از ضمانت اجرایی، همان جرایم و مجازات عدول از ضوابط طرح قرنطینه هوشمند است که امیدواریم به این مرحله نرسد و مجازات و جریمهای نداشته باشیم.
فرهادی به اصناف اشاره کرد و ادامه داد: اگر هر کدام از واحدهای صنفی، ۲ دوز واکسن را نزده باشند و پروتکلها را رعایت نکنند، تا ۳۰ روز مشمول تعطیلی و پلمب خواهند شد.
به گزارش مهر وی در پایان با اعلام اینکه بازرسان بهداشت محیط آماده نظارت بر روند اجرای طرح هوشمند هستند افزود: وزارت بهداشت به عنوان ناظر عالی طرح، از اختیارات قانونی در برخورد با تخلفات برخوردار است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
سینا
۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۴
سلام میشه بگید این اختیارات رو کدوم مصوبه مجلس به وزارت بهداشت داده؟