تعرفهها چالش همهگیر رشتههای پزشکی است
رئیس انجمن اورولوژی ایران گفت: در حال حاضر تعرفهها چالش همه گیر رشته های پزشکی است. با توجه به پایین بودن تعرفه ها، پزشکان برای معیشت زندگی ناچارند کمیت مراجعان را افزایش دهند که این کار موجب کاهش سایر فعالیت های تحقیقاتی، پژوهشی و کیفیت ارایه خدمات می شود. اکنون تعرفه های پزشکی حتی نسبت به کشورهای منطقه بسیار پایین است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عباس بصیری روز سه شنبه در بیست و دومین همایش اورولوژی در دانشگاه شهید بهشتی افزود: در حال حاضر تعرفه ها چالش همه گیر رشته های پزشکی است. با توجه به پایین بودن تعرفه ها، پزشکان برای معیشت زندگی ناچارند کمیت مراجعان را افزایش دهند که این کار موجب کاهش سایر فعالیت های تحقیقاتی، پژوهشی و کیفیت ارایه خدمات می شود.
رئیس انجمن اورولوژی ایران ادامه داد: ضرر این مساله متوجه جامعه و سلامت بیماران است. همچنین تجهیزات و امکانات بسیار گران شده و با توجه به نبود حمایت برای خرید آن، در برخی مراکز متخصصان اورولوژی ناچارند بدون تجهیزات و مانند یک جراح عمومی کار کنند.
بصیری در مورد شایع ترین بیماریهای اورولوژی گفت: ۳۷درصد مراجعات مردم به مراکر درمانی به دلیل سنگ کلیه است. ایران از کشورهای بومی در بروز سنگ کلیه است و این بیماری در جنوب غربی، غرب و شمال کشور شایع تر است.
وی افزود: ترکیبات آب مصرفی، تغزیه، غلظت آب و مصرف نمک زیاد در بروز سنگ کلیه بسیار موثر است، امروز سنگ کلیه در اطفال به دلیل بی تحرکی، عدم فعالیت فیزیکی و مصرف غذاهای آماده نیز شایع تر شده است.
در ادامه سید یوسف حسینی رئییس بیست و دومین همایش اورولوژی گفت: کمبود تجهیزات یکی از چالش های اصلی رشته اورولوژِی است که باید تجهیزات تشخیصی و درمانی به روز تامین شوند، با توجه به نوسانات و تغییرات ارزی تجهیزات، این رشته بسیار گران شده و چون این تحهیزات وابسته به ارز هستند توان خرید نداریم.
وی در پایان اضافه کرد: در این راستا از مسئولان وزارت بهداشت درخواست حمایت برای تامین تجهیزات تشخیصی و درمانی به روز رشته اورولوژی را داریم، در سال های اخیر با توجه به تربیت اورولوژیست نیروی جوان متخصص بیش از حد نیاز بوده و در دور افتاده ترین نقاط هم مردم به بهترین خدمان دسترسی دارند.
به گزارش ایرنا بیست و دومین همایش اورولوژی از ۲۱ آغاز شده و تا ۲۴ خرداد در راستای کاهش هزینه ها با برقراری ارتباطات زنده برای بهره گیری از دانش صاحب نظران کشورهای اروپایی، امریکا و کانادا ادامه دارد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید