پیشنویس بررسی موارد تاسیس داروخانهها در اختیار نظام پزشکی قرار گیرد
رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در نامه ای به وزیر بهداشت خواستار این شد تا پیش نویس تدوین شده توسط سازمان غذا و دارو در خصوص بررسی مواردی از آئین نامه تاسیس و اداره امور داروخانه ها در اختیار سازمان نظام پزشکی قرار داده شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در نامه عباس آقازاده مسرور خطاب به سعید نمکی آمده است:
بدنبال احکام صادره از دیوان عدالت اداری ، بررسی مواردی از " آئین نامه تاسیس و اداره امور داروخانه ها " در دستور کار سازمان غذا و داروی وزارت متبوعه قرار گرفته است، خواهشمند است در اجرای بند 1 ماده 3 از فصل دوم " قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی " و نیز در پاسخ به تقاضای تعدادی از اعضای مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی، دستور بفرمائید متن پیش نویس تدوین شده توسط " سازمان غذا و دارو " ی آن وزارت محترم، جهت تعمیق مباحث کارشناسی و تبادل نظر با صاحبان فرآیند و انجمن های تخصصی مرتبط، در اختیار سازمان نظام پزشکی قرار داده شود.
بدیهی است امر پذیرفته شده تولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر نحوه سیاست گذاری امور مربوط به کلیه موسسات پزشکی از جمله داروخانه ها، با اشتراک مساعی و تلفیق اختیارات ناشی از این تولیت با مفاد مندرج در قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی، و انجام تجارب موفقی مانند جلسات کارشناسی اخیر فیمابین سازمان نظام پزشکی و سازمان غذا و دارو، با درایت و اقتدار بیشتری همراه خواهد بود. روابط عمومی سازمان نظام پزشکی
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
2 نظر
مهسا
۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۲
یک دارو ساز با توجه به تحصیلاتی که دارد و بعد از انجام طرح باید بتواند در شهر تولد خود یا در شهری که حدودا۱۰سال ساکن بوده داروخانه بزند و از هجوم فارغ التحصیلان به کلان شهر ها جلوگیری کرد در همه قشر پزشکی هم باید به این ترتیب عمل شود
ناشناس
۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۰
سلام. قانون تاسیس داروخانه کاملا در راستای اختلاف طبقاتی و عدم نیل به عدالت اجتماعی بسته شده است. تنها دلیلی که باعث می شود یک داروساز پس از فارغ التحصیلی نتواند در شهر خودش داروخانه تاسیس کند این است که مناطق کمتر برخوردار از منافع تاسیس داروخانه محروم میشوند و تسهیلات پزشکی به سمت شهرهای پر رفت و آمد سرازیر می شود. سازمان نظام پزشکی بایستی یک فرجه زمانی 5 ساله را جهت خدمت در مناطق کمتر برخوردار بگذارد و تمام. بعد از گذراندن این زمان، داروساز بایستی بتواند بدون هیچ مانعی در شهر خودش داروخانه بزند. بدین ترتیب قیمتهای فضایی انتقال سرمایه نیز خذف خواهد شد و اصل رقابت در ارائه خدمات حاکم می شود. متاسفانه در حال حاضر انجمن داروسازان که از اعضای فئودالی داروسازی تشکیل شده است و همچنین کارمندان دانشگاه به علت اینکه منافع خودشان به خطر می افتد دیگران را از این حق اجتماعی و داشتن داروخانه محروم میکنند و بازار خرید و فروش امتیاز بسیار پر رونق و سود آور شده است. درست مانند انحصار طلبیی که در بحث قضاوت و وکالت وجود دارد.