نخستین فروشگاه آنلاین دارو برای توزیع کارپول "داروی بی حسی دندان" راه‌اندازی شد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، وحید محلاتی در مراسم رونمایی از این فروشگاه آنلاین به نشانی http://www.ondpline.ir/ به خبرنگار ایرنا گفت: این فروشگاه آنلاین کارپول "داروی بی حسی دندان" را توزیع می کند و دندانپزشکان از این به بعد این دارو را مستقیما از این سایت، دریافت می کنند.

مدیرعامل کارخانجات داروپخش ادامه داد: کارپول همان دارویی است که برای بی حسی دندان در دندانپزشکی به افراد، تزریق می شود؛ با راه اندازی فروشگاه آنلاین، واسطه های فروش حذف می شوند و کارپول با قیمت اضافه تری به دست دندانپزشکان نمی رسد بلکه به صورت مستقیم و با همان قیمت مصوب و کیفیت مناسب در اسرع وقت، در مطب دندانپزشکی تحویل داده می شود.

وی افزود: متقاضیان کارپول بعد از مراجعه به سایت در قسمت ثبت نام، اطلاعات خود را دریافت می کنند و ما پس از استعلام از نظام پزشکی و انجمن دندانپزشکان حداکثر در ۲۴ ساعت، پیامکی به دندانپزشکان فرستاده می شود و آنان به محض دریافت این پیامک می توانند سفارش خود را ثبت کنند و درب مطب تحویل بگیرند.

محلاتی در پایان به مشکلات صنایع دارویی اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که مقررات و دستورالعمل های دست و پا گیر بانک مرکزی برای صنایع فعال در حوزه دارو از جمله صنعت پخش دارو، تسهیل شود.

در ادامه پویا فرهت مدیرعامل سرمایه‌گذاری دارویی تامین اجتماعی "تی پی کو" گفت: اتفاقاتی مانند راه اندازی فروشگاه آنلاین دارو می تواند بر توزیع مناسب دارو رصد کند، هنگامیکه به شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین اجتماعی "تی پی کو" آمدم مشکل کارپول "ماده بی حسی دندان" در بازار آزاد وجود داشت و طبق بررسیها مشخص شد مقدار تولید نسبت به سال های گذشته بیشتر شده است، اما متاسفانه درست توزیع نشده بود، بنابراین با راه اندازی فروشگاه آنلاین کارپول علاوه بر اطمینان از اصالت و شرایط نگهداری دارو، میزان سفارشات و چگونگی توزیع آن مشخص می‌شود.
 
وی اظهار کرد: این شرکت از ۲۶ شرکت مختلف ایجاد شده که بزرگ‌ترین بخش دارویی کشور را تشکیل می دهد و شامل شرکت های تحقیق  و  توسعه، تولید کننده مواد اولیه، محصول نهایی انسانی و حیوانی، توزیع کننده و شرکت های بازرگانی و خدماتی است، شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین اجتماعی "تی پی کو" ۷۰ درصد تولید مواد اولیه دارویی در کشور را انجام می‌دهد.

فرهت اضافه کرد: همچنین بیش از ۳۰ درصد محصولات دارویی از سوی این شرکت تولید میشود و ۳۵ درصد محصولات دارویی را نیز این شرکت توزیع می‌کند، همچنین ۱۰ هزار نفر با میانگین سنی ۳۸ سال در شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین اجتماعی "تی پی کو" فعالیت دارند.

مرتضی خدایی رئیس مجتمع رسیدگی به تخلفات پزشکی سازمان تعزیرات حکومتی نیز گفت: تلاش خواهیم کرد حوزه قاچاق تجهیزات دندانپزشکی را ناامن کنیم؛ حتما با قاچاق برخورد می‌شود. اگر نتوانیم قاچاقچیان را رصد کنیم به دندانپزشکان می‌رسیم و از آنها می‌پرسیم که کارپول "ماده بی‌حسی دندان" خود را از کجا تهیه کرده‌اند.

وی افزود: قاچاق کارپول گسترده شده است. نمی‌خواهیم در حوزه تخلفات پزشکی تعزیرات حکومتی، دندانپزشکان و پزشکان را ملاقات کنیم اما با توجه به قاچاق کارپول و پروتزها از آنها می خواهیم که خرید خود را از جای مطمئن خریداری کنند.

خدایی به دندانپزشکان توصیه کرد اگر مصرف کارپول ندارند، آن را خریدار نکنند؛ برخی دندانپزشکان کارپول مصرف ندارند اما آن را می‌خرند و انبار می‌کنند و این کارپول ها در تعزیرات حکومتی کدگذاری می‌کنیم و به طور قطع ساماندهی می‌شود.

رئیس مجتمع رسیدگی به تخلفات پزشکی سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: اگر لازم باشد نزد پزشکان حضور خواهیم یافت و اگر پرونده ها نشان بدهد که کارپول مصرف نکرده اند با مشکل مواجه می شوند. بنابراین اگر دندانپزشکان نمی خواهند کارپول را مصرف کنند آن را نخرند. کارپول فقط در دندانپزشکی استفاده نمی شود، کارپول در آرایشگاه ها و برخی مراکز غیرمجاز نیز استفاده می‌شود.

وی با اشاره به مشکل ایجاد شده در حوزه توزیع کارپول "ماده بی حسی دندان"در سال گذشته افزود: تلاش کردیم این حوزه را به گونه ای ساماندهی کنیم تا جلوی قاچاق گرفته شود و در اختیار مصرف کنندگان اصلی قرار گیرد. هدف نهایی سازمان تعزیرات حکومتی سالم سازی فضای حوزه کسب و کار است، سال گذشته، سال سختی در حوزه کارپول بود؛ سازمان غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشکی به دنبال این بودند که مشکل کارپول را برطرف کنند؛ سال گذشته مجبور شدیم ورود پیدا کنیم و جلوی مراکز غیرمجاز توزیع کارپول را بگیریم.

خدایی خاطرنشان کرد: امسال به رغم اینکه قانون در توزیع دارو در فضای مجازی، محدودیت های ایجاد کرده بود، این مشکل را به صورت جلسه دستوری برطرف کردیم. مشکل اصلی ما در حوزه تجهیزات پزشکی در حوزه تجهیزات دندانپزشکی است. صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی برای نظارت بر تجهیزات پزشکی ناچیز و حدود ۳ تا ۴ درصد است اما چون این تجهیزات با سلامت مردم سر و کار دارند این حوزه را مورد توجه جدی قرار داده ایم چون آسیب های آن غیرقابل جبران است.

رئیس مجتمع رسیدگی به تخلفات پزشکی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به نیروهای کم موجود در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای نظارت بر تجهیزات پزشکی گفت: حوزه تجهیزات دندانپزشکی رها شده بود و در زمینه تعرفه ها نیز به وزارت بهداشت گفتیم این حوزه حتما باید ساماندهی شود درغیراین صورت دچار آسیب جدی خواهد شد.

به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: قانون مخالف انحصار است؛ داروپخش شرکت بزرگی است اما اجازه نمی دهیم که انحصار ایجاد کند. سازمان تعزیرات حکومتی آخرین حلقه نظارتی دولت در حوزه کسب و کار، تعادل ایجاد می کند و اگر مشکلاتی برای حوزه های نظارتی ایجاد شود حتما با آن برخورد خواهیم کرد.

پایان پیام/

2 نظر

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.