قاچاق معکوس دارو به دلیل ارزان بودن آن پدید می‌آید
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حیدر عابدی با اشاره به تغییر قیمت دارو اظهار کرد: تا به این لحظه هیچ برنامه‌ای مبنی بر افزایش قیمت دارو در دستور کار قرار نگرفته است و تمام اقلام دارویی مانند گذشته به مراجعه‌کنندگان و افراد عرضه می‌شود.

وی افزود: برای تعیین بودجه سال ۹۸ یک پیشنهادی به کمیسیون تلفیق مجلس ارسال شده بود که بر اساس آن ارز نیمایی جهت خرید مواد اولیه دارو و حتی تولید آن جایگزین ارز دولتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی شود، اما این موضوع در همان زمان در مجلس رد شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به قاچاق معکوس دارو در کشور تأکید کرد: تا هنگامی که ارز نیمایی جایگزین ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی جهت تولید و عرضه دارو در کشور نشود و نسخه‌نویسی الکترونیکی در تمام ایران با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم اجرا نگردد، موضوع قاچاق معکوس دارو به دلیل ارزان بودن آن پدید می‌آید؛ زیرا قیمت دارو در ایران نسبت به کشور‌های همجوار پایین‌تر است.

عابدی گفت: من معتقدم که برای تولید دارو و تأمین آن، ارز نیمایی جایگزین ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در کشور شود و برای اینکه به مردم فشاری وارد نشود و بیماران و مراجعه کنندگان به داروخانه‌ها فرانشیز بیشتری نپردازند، ما باید مابه‌التفاوت قیمت ارز نیمایی و دولتی را به صندوق‌های بیمه‌گر بپردازیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان اضافه کرد: اختصاص ارز نیمایی به دارو باعث شده است تا التهابی در بازار ایجاد نشود و در زمان پرداخت مابه‌التفاوت ارز نیمایی و دولتی به بیمه‌ها، صنعت دارو در کشور رونق بیشتری می‌گیرد، برخی از بیمه‌های تکمیلی فرانشیز دارویی را پرداخت می‌کنند اما به طور کلی دریافت فرانشیز از بیماران به وسیله صندوق‌های بیمه‌گر باعث بروز برخی مسائل در کشور می‌شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.