افرادی به عنوان وزیر بهداشت انتخاب میشوند که حتی کارمند وزارتخانه هم نبودند
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: باید افرادی برای تصدی وزارت بهداشت انتخاب شوند که سلامت، درمان و آموزش پزشکی را بفهمند، نه اینکه بعد از تصدی وزارت شناخت پیدا کنند. کسانی بهعنوان وزیر بهداشت انتخاب میشوند که حتی کارمند وزراتخانه هم نبودند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا مرندی در خصوص زمزمههای جدایی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و انتقال آن به وزارت علوم گفت: حتی اگر قانونی هم نوشته شود، این موضوع امکانپذیر نیست؛ چرا که باعث ناامیدی، بلاتکلیفی و افزایش سیل مهاجرت کادر درمان میشود.
وی با اشاره به کمبود پزشک در شهرهای کوچک و شهرستانها در سالهای که سمت وزرات بهداری را برعهده داشت افزود: در زمان جنگ با توجه به همین کمبودها و نقایص، لایحه جدایی آموزش پزشکی از وزارت علوم را ارائه و بلافاصله در هر استانی یک دانشگاه علوم پزشکی تاسیس کردیم، سالهاست که بحث ادغام توسط وزرای مختلف علوم مطرح میشود، حتی در زمان نخستوزیری میرحسین موسوی، طرحی به مجلس ارائه شد که خوشبختانه شکست خورد. پس از آن تا زمان وزرات مصطفی معین این موضوع مسکوت بود، اما دوباره لایحهای به مجلس در زمانیکه مهدی کروبی، ریاست مجلس را برعهده داشت، ارائه شد اما مقام معظم رهبری با آن مخالفت کردند.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به تلاشهای بعدی برای این جدایی که تمامی آنها موفق نبود ادامه داد: باید افرادی برای تصدی وزارت بهداشت انتخاب شوند که سلامت، درمان و آموزش پزشکی را بفهمند، نه اینکه بعد از تصدی وزارت شناخت پیدا کنند. کسانی بهعنوان وزیر بهداشت انتخاب میشوند که حتی کارمند وزراتخانه هم نبودند.
مرندی که پیش از این خواستار توجه رئیس جمهوری به حساسیتهای جامعه پزشکی و مکاتبات فرهنگستان و نیز نظرات اعضای مجمع عمومی فرهنگستان شده بود ادامه داد: از آقای ابراهیم رئیسی باید گلایه بکنم حضوری هم به ایشان و هم رئیس دفترشان گفتم و هم به دفعات نامه نوشتم که افرادی سند تحول سلامت را نوشتند، آگاهی از آن نداشتند، اما خلاف آنچه میگویند که این ویراست اول است و اصلاح میشود، بازهم شاهد آن هستیم که همین افراد به مجلس میروند و حرف از جدایی میزنند.
وی اظهار کرد: این افراد که آشنایی با وزارت بهداشت هم نداشتند میگویند که چرا اعتراض میکنم و پیام میدهند که منصرف شدند اما بازهم شاهد آن هستیم که از طریق مجلس و سازمان برنامه و بودجه این ادغام را پیگیری میکنند که برای دولت آقای رئیسی این حرکات خوب نیست، هیچ رئیسجمهوری به اندازه آقای رئیسی از مقام معظم رهبری تبعیت نکرده است، رئیسجمهوری چرا اجازه میدهند که عدهای به نام ایشان خلاف ابلاغیه مقام معظم رهبری سند دولت را بنویسند.
به گزارش فارس رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در پایان اضافه کرد: نباید بگذاریم کادر درمان دلسرد شوند، افرادی که در زمان جنگ و در زمان کرونا از جان مایه گذاشتند، وزرات بهداشت فعلی برای ترمیم شبکه بهداشت کشور هنوز اقدامی انجام نداده است که بگویم چقدر رضایت دارم. شاید جلساتی برگزار شود اما در عمل اتفاقی نمیافتد. زمانی که مسئولیتی را میپذیریم باید شجاع باشیم اما من در وزرات بهداشت کنونی شجاعتی نمیبینم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
ناشناس
۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
هر چند با نظر ایشان در این مورد موفقم، ولی وقت آن نرسیده که ایشان دست از سر نظام سلامت بردارند؟