برای اولین بار دستورالعمل تغذیهای با تاکید بر بیماری کرونا تدوین شده است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت: برای اولین بار دستورالعمل تغذیهای با تاکید بر بیماری کرونا تدوین شده است، دستورالعمل تدوینی با محوریت تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران، داشتن تغذیه سالم مراجعه کنندگان به بیمارستان و مراکز درمانی، افراد بستری در بخش های ویژه به همراه تهیه دستورالعمل ویژه افرادی که دوران نقاهت را سپری می کنند تدوین و به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جلال الدین میرزای رزاز با اشاره به دستورالعمل های تغذیهای در خصوص رفع سوء تغذیه در ایران گفت: به دلیل ارتباط مستقیم تغذیه با سیستم ایمنی بدن انستیتو تغذیه ایران با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت در خصوص تغذیه دستهبندیهای مختلفی را تدوین کرده است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: دستورالعمل تدوینی با محوریت تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران، داشتن تغذیه سالم مراجعه کنندگان به بیمارستان و مراکز درمانی، افراد بستری در بخش های ویژه به همراه تهیه دستورالعمل ویژه افرادی که دوران نقاهت را سپری می کنند تدوین و به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.
وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده سوء تغذیه سبب شده تا بیماران در بیمارستانها دوران نقاهت بیشتری را نسبت به سایر مراجعه کنندگان و افراد بستری طی کنند. این مسئله باعث تحمیل هزینه بیشتر به حوزه سلامت و خانواده ها شده و روحیه بیماران به دلیل طولانی شدن مدت اقامت شان در مراکز درمانی تحت تاثیر قرار می گیرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان میرزای رزاز در پایان گفت: در حال حاضر حدود ۹ هزار فارغ التحصیل رشته تغذیه در کشور داریم و همه از دستورالعملهای تدوینی تحت عنوان پروتکل درمانی در بیمارستانها و مراکز درمانی استفاده میکنند که این پروتکل ها به طور دوره ای مورد بازنگری قرار گرفته و به روز رسانی می شوند. همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور دستور العمل تغذیهای برای اولین بار با تاکید بر کرونا نوشته شده است، پروتکل تغذیه برای اولین بار به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار کشور های شرق مدیترانه قرار گرفته است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: دستورالعمل تدوینی با محوریت تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران، داشتن تغذیه سالم مراجعه کنندگان به بیمارستان و مراکز درمانی، افراد بستری در بخش های ویژه به همراه تهیه دستورالعمل ویژه افرادی که دوران نقاهت را سپری می کنند تدوین و به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.
وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده سوء تغذیه سبب شده تا بیماران در بیمارستانها دوران نقاهت بیشتری را نسبت به سایر مراجعه کنندگان و افراد بستری طی کنند. این مسئله باعث تحمیل هزینه بیشتر به حوزه سلامت و خانواده ها شده و روحیه بیماران به دلیل طولانی شدن مدت اقامت شان در مراکز درمانی تحت تاثیر قرار می گیرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان میرزای رزاز در پایان گفت: در حال حاضر حدود ۹ هزار فارغ التحصیل رشته تغذیه در کشور داریم و همه از دستورالعملهای تدوینی تحت عنوان پروتکل درمانی در بیمارستانها و مراکز درمانی استفاده میکنند که این پروتکل ها به طور دوره ای مورد بازنگری قرار گرفته و به روز رسانی می شوند. همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور دستور العمل تغذیهای برای اولین بار با تاکید بر کرونا نوشته شده است، پروتکل تغذیه برای اولین بار به زبان انگلیسی ترجمه و در اختیار کشور های شرق مدیترانه قرار گرفته است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید