شرکتهای دانش بنیان از کپیکاری بپرهیزند
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه باید دانش و علم به فناوری و محصول تبدیل شود گفت: شرکت های دانش بنیان با کمک ویژه دولت به خلاقیت و فناوری و ایجاد راهکارهای جدید علم و دانش و رفع مشکل مردم داشته باشند و از کپی کاری بپرهیزند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهرام عین اللهی روز یکشنبه در افتتاحیه دومین نمایشگاه محصولات دانشبنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی در مصلای امام خمینی "ره" گفت: بسیاری از شرکتهای دانش بنیان باید یک مرکز تحقیقاتی قوی داشته باشند تا فناوری ایجاد کنند، باید با مصرف تولیدات دانش بنیان و اعتماد مردم به داروها و تجهیزات پزشکی و سرمایه گذاری رشد علمی را در کشور ایجاد کرد.
وزیر بهداشت با اشاره به وجود ۲۲ هزار عضو هیات دانشگاه های علوم پزشکی و ۲۷۵ دانشمند برتر یک درصد جهان در ایران تصریح کرد: باید دانشکده های داروسازی کارهای تحقیقاتی و پژوهشی کنند در غیر این صورت از نظر ما جزو دانشکده های نسل سه و چهار محسوب نمی شوند.
وی با یادآوری اینکه ۱۵ پارک علم و فناوری ایجاد شده و فعالان صنعت با مشارکت شرکت های دانش بنیان، کار علمی و فناوری انجام می دهند افزود: دولت به دنبال آن است تسهیلاتی ایجاد کند تا این تولید و ابتکار از سطح دانش بنیان وارد عملیات تجاری سازی شود، شرکت های دانش بنیان نیز بدانند که هر محصولی به تایید سازمان غذا و دارو برسد در زمینه تجاری سازی آن مورد حمایت قرار می گیرد.
عین اللهی از مردم نیز خواست به داروهای تولید داخل اعتماد کرده و آنها را مصرف کنند و اضافه کرد: در بسیاری از کشورها از جمله تاجیکستان، عراق و سوریه از نظر کیفیت و اثربخشی به داروهای ایرانی اعتماد زیادی وجود دارد.
وزیر بهداشت از انعقاد ۱۲ قرارداد با مراکز سی تی اسکن تولید داخل خبر داد و گفت: امروز بسیاری از تجهیزات پزشکی که در مراکز درمانی مورد استفاده قرار می گیرد ساخت داخل است، هنوز توان بالقوه شرکت های دانش بنیان سلامت محور به فعلیت نرسیده است، برخی مراکز هنوز هیچ محصولی تولید نمی کنند در حالی که با افزایش تولید می توانیم وارد مرحله صادرات بیشتر شویم.
کمک ۳۰ همتی دولت به شرکت های دانش بنیان
وی همچنین در حاشیه این رویداد در جمع خبرنگاران از کمک ۳۰هزار میلیارد تومانی به شرکت های دانش بنیان خبر داد و افزود: در جهت تشویق و ترغیب شرکت های دانش بنیان برای تولید محصول تسهیلات خاص از جمله پرداخت ۳۰ هزار میلیارد تومان را در نظر گرفتیم.
عین اللهی ادامه داد: ۹۹ درصد تولیدات دارویی در کشور داریم و در حوزه تهیه مواد اولیه نیز این رقم ۵۰ درصد است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه دارویار از طرحهای موفق در دولت مردمی است گفت: این طرح توانست از قاچاق دارو، دسترسی مردم به اقلام مورد نیاز دارویی بدون افزایش قیمت و پوشش بیمه ای تاکنون موفق عمل کند.
به گزارش ایرنا دومین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی "سلامت بنیان" امروز با حضور وزیر بهداشت، محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، رییس سازمان غذا و دارو و جمعی از مقامات خارجی در مصلی بزرگ امام خمینی "ره" گشایش یافت.
در این دوره از نمایشگاه سلامت بنیان حضور و استقبال شرکت های فناور و دانش بنیان نسبت به سال گذشته، افزایش یافته و در این نمایشگاه، ۲۰ محصول جدید دانش بنیان شامل ۱۱ قلم دارو، ۲ فرآروده طبیعی و سنتی و ۷ مورد تجهیزات و ملزومات پزشکی رونمایی می شود.
در دومین دوره نمایشگاه سلامت بنیان علاوه بر شرکت های دانش بنیان و فناور فعال در حوزه های دارو، مواد اولیه و تجهیزات پزشکی، تعدادی از پارک های علم و فناوری و مراکز رشد علم و فناوری سلامت حضور دارند.
برپایی میز خدمت سازمان غذا و دارو با حضور رییس سازمان غذا و دارو، معاونان، مدیران و کارشناسان این سازمان از دیگر ویژگی های این دوره از نمایشگاه سلامت بنیان است.
دومین دوره نمایشگاه سلامت بنیان در روزهای یکشنبه تا سه شنبه ۲۴ تا ۲۶ دیماه در مصلی بزرگ امام خمینی "ره" از ساعت ۹ تا ۱۸ پذیرای علاقه مندان است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید