۲۰۰ هزار دز واکسن برکت در کشور توزیع شده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا رئیسی در مراسم راه‌اندازی خط مشاوره تلفنی ترک دخانیات گفت: در حوزه روانشناسی کار‌های خوبی با شیوع بیماری کرونا در کشور انجام و بسته‌های آموزشی در حوزه روانشناسی ویژه کارشناسان تدوین شده است، خط تلفن ۴۰۴۰ در حوزه‌های مختلف به ویژه ارائه خدمات روانشناسی با شیوع بیماری کرونا انجام شده است و کارشناسان روانشناس خدمات خوبی را به مردم ارائه داده‌اند. بیشترین مشکلات مردم ترس و اضطراب ناشی از بیماری کرونا بود.

وی افزود: صله رحم در کشور ما جایگاه ویژه‌ای دارد و اعمال محدودیت‌ها باعث بروز استرس و یک سری مسائل در بین مردم شده است. خودارزیابی روانشناختی طرح خوبی است که امروز رونمایی می‌شود، زیرا کل جامعه تحت تاثیر بیماری کرونا قرار گرفته است، سامانه روانشناختی در کشور طراحی شده است و افراد با مراجعه به این سامانه و بر اساس ارزیابی راهنمایی‌های لازم به مردم داده می‌شود. برای خانواده‌های متوفی مداخلات روانشناختی و روانشناسی خوبی انجام شده است. کارشناسان روانشناس یک مدت طولانی با افراد خواهند بود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: افرادی که کاهش هوشیاری را تجربه کرده بودند تحت درمان‌های روانشناختی قرار گرفتند تا از افسردگی احتمالی و دیگر مشکلات روحی و روانی جلوگیری شود، در زمینه کنترل دخانیات در کشور کار‌های خوبی انجام شده است. ایران برای ارتقای سلامت جامعه به سازمان جهانی بهداشت تعهد و در این زمینه اقدامات خوبی را انجام داده است. دادستان کل کشور بخشنامه‌ای به سراسر کشور مبنی بر ممنوعیت عرضه قلیان در قهوه‌خانه‌ها داده است و ۸۰ درصد از شهر‌ها این بخشنامه را رعایت کرده‌اند. ۶۳ شهر و ۶۳ روستای بدون دخانیات داریم که عرضه قلیان در آنها ممنوع است.

رئیسی ادامه داد: فعالسازی بخش خصوصی برای آموزش و اخذ گواهی جهت ارائه خدمت در زمینه ترک مصرف دخانیات انجام شده است. امروزه مراکز غیرقانونی عرضه قلیان شناسایی و با آن‌ها برخورد شده است. مالیات بر دخانیات باید افزایش پیدا کند تا کنترل مصرف آن بهتر از گذشته انجام شود، فضای مجازی برای شناسایی سایت‌های معرفی محصولات دخانیات رصد و با همکاری پلیس فتا بسته و دانشگاه‌های بدون دخانیات در کشور ایجاد شده است.

وی در حاشیه برنامه راه اندازی خط مشاوره تلفنی ترک دخانیات اظهار کرد: استفاده عمومی از واکسن برکت از دیروز آغاز شده است. تا امروز ۲۰۰ هزار دز واکسن برکت در سراسر کشور توزیع و تا به این لحظه ۳۰ هزار دز از این واکسن تزریق شده است، با توجه به افزایش تولید واکسن برکت پیش بینی ما این است که تا آخر ماه ۳ میلیون دز واکسن برکت به دست ما برسد و از شهریور سال جاری به بعد، ماهیانه بالغ بر ۱۰ میلیون دز واکسن برکت بدست ما خواهد رسید. تا پایان سال ۶۰ میلیون نفر از جمعیت هدف، حداقل یک دز واکسن برکت را دریافت خواهند کرد، از سه شنبه هفته آینده واکسیناسیون دز دوم افراد ۷۰ ساله و جامانده‌ها انجام می‌شود. پس از آن واکسیناسیون افراد ۶۵ سال به بالا را اعلام خواهیم کرد، از هفته بعد واکسیناسیون ۶۵ ساله‌ها در مناطق روستایی آغاز می‌شود.

سخنگوی ستاد ملی کرونا در خصوص بروز پیک پنجم بیماری کرونا گفت: در برخی از مناطق جنوبی، روند نزولی بیماری کرونا کم شده و در استان‌هایی مانند هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان روند بیماری صعودی شده است. با توجه به افزایش موارد بیماری کرونا به تیم‌های بهداشتی در زمینه غربالگری و بیماریابی آماده باش اعلام شده است، در حال حاضر میزان رعایت دستورالعمل‌ها حدود ۷۵ درصد است و انتظار می‌رود که این میزان به ۸۱ درصد برسد. اگر مردم نکات بهداشتی را به خوبی رعایت کنند، بعید است که کشور وارد پیک پنجم بیماری شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان رئیسی در پایان گفت: ۶ واکسن کرونا در کشور در حال تولید است و واکسن پاستور واکسن بعدی بوده که وارد بازار می‌شود. واکسن‌های رازی، فخرا و سایر واکسن‌ها در ماه‌های شهریور و مهر  به شرط کسب مجوز‌های لازم وارد چرخه تولید و بازار کشور خواهند شد، واکسنی که وارد کشور می‌شود مورد تایید است. در حال حاضر برنامه ریزی برای واکسن تولید داخل است و واکسن خارجی به عنوان واکسن کمکی خواهد بود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.