در مورد افزایش تعرفههای پزشکی با عجله تصمیمگیری شده است
نماینده مردم میانه در مجلس با بیان اینکه به نظر می رسد در مورد افزایش تعرفه های پزشکی با عجله تصمیم گیری شده است، افزود: به صلاح نیست در این شرایطی که مردم در فشار اقتصادی هستند تعرفه های پزشکی افزایش یابد و باید در میزان تعرفه ها تجدیدنظر شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی اسماعیلی در واکنش به افزایش ۱۹.۵ و ۲۴ درصدی تعرفههای پزشکی در بخش دولتی و خصوصی، گفت: از مجلس یازدهم و دولت سیزدهم انتظار می رود ساماندهی مناسبی را در مورد وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم داشته باشند زیرا تحمل این حجم از فشارهای اقتصادی برای مردم قابل تحمل نیست.
وی ادامه داد: با افزایش قیمت ها و همچنین تعرفه های خدماتی از جمله پزشکی شرایط بسیار نامناسبی برای مردم ایجاد خواهد شد و در این شرایط بسیار حساس که قیمت اقلام مختلف افزایش یافته به طور قطع مردم دیگر تاب و تحمل افزایش هزینه های درمان و سلامت را ندارند.
اسماعیلی با بیان اینکه به نظر می رسد در مورد افزایش تعرفه های پزشکی با عجله تصمیم گیری شده است، افزود: به صلاح نیست در این شرایطی که مردم در فشار اقتصادی هستند تعرفه های پزشکی افزایش یابد؛ البته دولت های سابق هم به دنبال این هدفگذاری که پزشک خانواده بتواند به نوعی همپوشانی کند و با تعرفه های دولتی خدمات پزشکی و درمانی را ارائه کنند نبوده اند و این موضوع ناکام مانده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، یادآور شد: پیشنهاد و درخواست می شود وزارت بهداشت و درمان در مورد تعرفه گذاری جدید تجدیدنظر کند تا مقداری وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد و در فرصت های آتی بتواند متناسب با وضعیت اقتصادی و درآمدی مردم تعرفه ها را هماهنگ کند.
وی افزود: با توجه به اینکه در رابطه با بسیاری از اقلام نظارت و کنترل دقیقی صورت نگرفته قیمت بسیاری از اقلام پس از تعطیلات نوروز افزایش یافته و اگر خدمات دولتی هم گران شود تحمل آن از عهده مردم خارج است و میطلبد در مورد افزایش تعرفههای پزشکی تجدیدنظر شود تا مردم حداقل دغدغه خدمات درمانی و بهداشتی را نداشته باشند.
نماینده مردم میانه در مجلس یازدهم یادآور شد: براساس گزارش های واصله و بررسی های میدانی با افزایش قیمت دارو هم مواجه هستیم و انتظار می رود اقدامات لازم برای کنترل این شرایط ایجاد شود.
وی در مورد انتقاد جامعه پزشکی از پایین بودن تعرفه ها، گفت: نقش حاکمیت اینجا باید پررنگ شود البته منظور این نیست که پزشکان مورد توجه قرار نگیرند بلکه وزارت بهداشت و حاکمیت باید در راستای خدمات دهی مناسب تر به آحاد جامعه در حوزه بهداشت و درمان پیش قدم شود و وضعیت بهداشتی و درمانی مردم را به نحو احسن به پیش ببرد؛ انتظار داریم دولت همه هزینه ها را از جیب مردم نگیرد و وظیفه و نقشش را در این موضوع مشخص کند تا بتواند هم با هزینه کمتر به مردم خدمات رسانی و همچنین به حقوق پزشکان و پیراپزشکان و سایر عوامل بهداشتی و درمانی توجه کند و تا وقتی که هماهنگی لازم برای افزایش تعرفه ها انجام نشود نباید بار افزایش هزینه ها بر دوش مردم باشد. خانه ملت
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
4 نظر
ناشناس
۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۹
اقای اسماعیلی ،لطفا بی لیاقتی خود را در خصوص اداره کشور از طریق تعرفه های پزشکی جبران نکنید زیرا با ثابت ماندن تعرفه ها،هیچ بهبودی در اقتصاد کشور ایجاد نخواهد شد،بجای نظر دادن نابخردانه و نسنجیده بهتر است از خواب غفلت بیرون بیایید ،و اگر دلتان به حال مردم بینوا میسوزد بهتر است تعرفه افزایش حقوق خود از مجلس را کم کنید و از جیب خود بذل و بخشش کنید،
ناشناس
۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰
نادان بهتر است کمترصحبت کند
ناشناس
۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۱
ولی مردم قدرت خرید نداشته باشند ارزاق گرون بشه خودرو و ملک گرون باشه مشکلی نیست
عبداله
۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۵
به نظر بنده که پزشک هستم به این اقای محترم درکرسی مجلس که حضور دارند تلاش کنند که سهم دولت در پرداخت پزشکی رو افزایش بدهند یعنی سهم بیمار در پرداخت به پزشک بالا برود تا به مردم عزیز فشار وارد نشود متاسفانه ایشان برای کاهش هزینه های پزشکی به سراغ جیب پزشکان رفتند وبا کاهش سهم پزشک تلاش میکنند کوتاهی خودشان ودولت رو جبران کنند این امر فقط به هرج ومرج وزیر میزی میکشاند درواقع تعرفه پزشکان بالا نرفته بلکه تعرفه به سمت واقعی شدن حرکت میکند همچنانکه اکنون دلار در کشور ما قیمت واقعی خود رو پیدا کرده. ممنون