خواسته پزشکان در تعارض منافع با بیمهشدگان نباشد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: پزشکان محترم هستند اما نباید خواسته های آنها در تعارض منافع و علیه بیمه شدگان، اقشار آسیب پذیر و روستاییان باشد، شورایی به عنوان شورای عالی بیمه وجود دارد منتها اعضای آن که صرفا اهداف پزشکان را دنبال کرده و منافع گروه هدف بیمه شدگان، اقشار آسیب پذیر و روستاییان را مدنظر قرار نمی دهند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی بابایی کارنامی در جلسه علنی امروز "سهشنبه" مجلس در تذکری با اشاره به گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی عملکرد دستگاههای مسوول در پوشش بیمه همگانی و حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج گفت: به عنوان رئیس فراکسیون کارگری مجلس و از طرف ۴۴ میلیون خانواده بازنشسته کارگری از اقدام انقلابی، اثرگذار و نقش بی بدیل رئیس مجلس و اعضای هیات تطبیق مقررات قوانین در مورد مصوبه شورای عالی کار مرتبط با صیانت از حقوق کارگران بازنشسته تشکر می کنم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین با تشکر از اقدام دولت، وزیر بهداشت و مدیرعامل بیمه سلامت گفت: در این جا بحث تعارض منافعی وجود دارد از این رو از رئیس مجلس خواهش می کنم شأن ملت ایران را در نظر داشته باشید، شورایی به عنوان شورای عالی بیمه وجود دارد منتها اعضای آن که صرفا اهداف پزشکان را دنبال کرده و منافع گروه هدف بیمه شدگان، اقشار آسیب پذیر و روستاییان را مدنظر قرار نمی دهند.
به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: رئیس مجلس باید از بحث های شعاری جلوگیری کند و اعضایی از مجلس که در آنجا هستند موضوع را پیگیری کنند، نه آنکه در پشت تریبون مجلس شعار دهند. باید تصمیمات درستی بگیرند و نظارت بهتری داشته باشند. در این باره به اعضای کمیسیون بهداشت تذکر می دهم، پزشکان محترم هستند اما نباید خواسته های آنها در تعارض منافع و علیه بیمه شدگان، اقشار آسیب پذیر و روستاییان باشد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
1 نظر
حرف حساب
۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
کاش کمی انصاف داشتین که پزشکی که سختترین کنکور رو در کشورش قبول شده سختترین کشیکها رو گذرونده از قشر نخبه بوده و ده سال یا بیشتر از عمرشو توی کتاب گذرونده باید با یک شغل آزاد معمولی یا یک کارمند با مدرک معمولی درصدی تفاوت کنه اما حیف که سران و مسیولین مربوطه از روی بی توجهی و ناآگاهی عمدی یا از روی جهل هیچ وقت این موضوع رو با منطق نگاه نمیکنن . چه ایرادی داره این شرکت های بیمه همانند همون کشورهایی که خودتونو باهاشون مقایسه میکنین قسمت اعظم هزینه درمانو پرداخت کنه تا هم مردم غیر پزشک هم مردم پزشک ( پزشکان هم جز مردم هستن و حق زندگی و عادلانه حقوق گرفتن دارن) فشاری بهشون نیاد و عدالت در جامعه برقرار شه ؟ چرا حق درمان مردم مناطق محروم و مستضعف جامعه رو از دهان پزشکان میخواهید دربیارید ؟؟ مگه غیر از اینه همه جای دنیا قسمت اعظم هزینه درمان بر عهده شرکتهای بیمهای است ؟ آیا مسیولین ما عضو مافیای بیمه هستن که نمیخواهند اندکی خار به چشم بیمه ها برود و سهمشونو از درمان مردم برعهده بگیرن؟؟؟؟