متاسفانه راهکاری برای حل معضل عوارض کسب و پیشه پزشکان نداریم
«دکتر عباس آذرهمایون» ادامه داد: «در حالی که انتظار می‌رود این مشکل به شکل قانونمند و از طریق رایزنی با وزارت کشور حل و مشخص شود که آیا واقعا پزشکان مشمول پرداخت مالیات کسب و پیشه می‌شوند، یا خیر. علاوه‌بر مساله مالیات‌ها، معضل حمل زباله‌های عفونی نیز وجود دارد که در مورد آن به صورت سلیقه‌ای رفتار می‌شود.»

وی بازسازی ساختمان قدیمی نظام پزشکی ملایر را یکی از اقدامات انجام گرفته از سوی نظام پزشکی شهرستان در یک سال اخیر عنوان و تصریح کرد: «همچنین جلسات هیات بدوی را به شکل منضبط‌تر برقرار و هر یکشنبه جلسه‌ای را برای رسیدگی به شکایات مردم برگزار کردیم.»

دکتر آذرهمایون در پاسخ به این سوال که کدام یک از برنامه‌های شما در طول یک سال اخیر، اجرایی نشد، خاطرنشان کرد: «یکی از برنامه‌های اجرا نشده همین مساله عوارض شهرداری است که درمورد آن به شکل سلیقه‌ای برخورد می‌شود و نمی‌دانند که باید چه بکنند. از طرفی میزان تعرفه‌ای که پزشکان پرداخت می‌کنند نیز مشخص نشده است.»

وی ضمن اشاره به درگیری‌های مختلف در بدنه سازمان نظام پزشکی در طول یک سال گذشته، گفت:‌ «روی هم رفته نسبت به دوره‌های قبل، پیشرفت کار، قابل قبول بوده است. کمااینکه آقای دکتر رئیس‌زاده به صورت تمام قد، برای سازمان وقت می‌گذاشت و باعث سرعت کار شده بود. اما چالش‌های متعدد و درگیری‌هایی که اخیرا وجود داشت، خیلی از وقت ایشان را گرفت. از طرفی مساله کرونا را داشتیم که برنامه‌ریزی را کمی سخت کرده بود.»

رئیس نظام پزشکی ملایر درخصوص مهمترین برنامه های خود در آینده گفت: «به دنبال تشکیل انجمن‌های تخصصی در هر شهرستان هستیم. کمااینکه ما پنج نفر متخصص داخلی داریم و سیستم مجزای درمان شامل تامین اجتماعی، دانشگاه های علوم پزشکی همدان و ... در ملایر حاکم هستند. لذا به دنبال ارتباط گیری با این مراکز و تشکیل انجمن های تخصصی در شهرستان هستیم تا با هم آشنایی داشته باشند.»

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.