پذیرش قابلیتهای مکتب طبی توسط جامعه پزشکی نیاز است
مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در مراسم افتتاحیه ششمین همایش طب سنتی، بر ادغام خدمات طب سنتی ایرانی در نظام سلامت بر اساس استراتژی سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، در مراسم افتتاحیه ششمین همایش طب سنتی، محمود خدادوست با تاکید بر ضرورت نیاز به تعریف درست و کاربردی طب ایرانی در نظام سلامت و توسعه این مکتب غنی طبی به دور از افراط و تفریط، افزود: لازمه توسعه طب ایرانی در جامعه، تعریف آن در نظام سلامت است که برای رسیدن به این مقصود، پذیرش قابلیتهای این مکتب غنی طبی توسط جامعه پزشکی نیاز است، اما نباید فراموش کنیم که افراطیگراییها و بزرگنماییهایی که از اثربخشی طب ایرانی در خارج از سیستم سلامت انجام میشود، بسیار خطرناک است.
خدادوست ادامه داد: ادعای معجزهگر بودن طب سنتی از اساس اشتباه است و یکی از مهمترین اصول، توسعه منطقی آن، کتابی و مستند و بدون افراطیگری عمل کردن است.
وی در ادامه خواستار تنویر افکار عمومی و هدایت مردم در استفاده از طب ایرانی شد و با ارائه توضیحاتی در خصوص اصول مهم از دیدگاه طب ایرانی و تبیین جایگاه بیمار در این مکتب غنی طبی، افزود: فردمحور بودن و توجه به تفاوتهای فردی یا مزاج، اصول اخلاق پزشکی و اصلاح سبک زندگی، سه وجه تمایز طب ایرانی بوده است و این در حالی است که جهان امروز، به تازگی به اهمیت اصلاح سبک زندگی پی برده و آن را مهمترین عامل پیشگیری از بروز بیماریهای غیر واگیر میداند.
مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این همایش، به حضور الهام فخاری عضو شورای اسلامی شهر تهران و ری و تجریش و رییس شورای اسلامی استان تهران اشاره کرد و گفت: حضور عضوی از اعضای شورای شهر در این مراسم نشان میدهد که چنین همایشی در طی سالهای فعالیتش، توانسته نگاه مسئولان را به این مقوله جلب کند و این مسئله موفقیت بزرگی است.
به گزارش وبدا در مراسم افتتاحیه ششمین همایش طب سنتی، احمد محیط طباطبایی مشاور پژوهشگاه میراث فرهنگی، جعفر میرفخرایی، دبیر انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآوردههای گیاهی و غلامرضا کردافشاری، دبیر علمی همایش نیز حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید