ضرورت توسعه داخلی و خارجی شبکه تحقیق موسسه رازی
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی به صورت فعال درگیر طرحهای تحقیقاتی موسسه رازی هستند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، علی اسحاقی گفت: توسعه داخلی و خارجی شبکه تحقیق و توسعه موسسه رازی از جمله مهمترین برنامههای در دست اقدام این موسسه است؛ در همین راستا، بیش از ۲۰ تفاهم نامه با مراکز علمی و پژوهشی در خارج از موسسه منعقد شده است و دوره های دکترای تخصصی علمی پژوهشی در موسسه رازی در قالب انعقاد تفاهم نامه با دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، در رشتههای ویروس شناسی، باکتری شناسی، بیوتکنولوژی دامپزشکی و ایمنی شناسی برگزار خواهد شد.
وی درباره سهمیه این موسسه برای برگزاری دورههای کارشناسی ارشد ویروس شناسی و باکتری شناسی وزارت بهداشت گفت: اگر چه ظرفیت پذیرش تعداد بالایی از دانشجویان را نداریم اما افرادی که برای تحصیلات تکمیلی وارد موسسه میشوند با سطحی بسیار بالا از کیفیت تحصیلی و آموزشی در موسسه رازی به تحصیلات خود ادامه خواهند داد.
اسحاقی در ادامه با تاکید بر سفارش محور بودن تحقیقات برنامه و سیاست موسسه رازی گفت: در سالهای گذشته محققین بر اساس نظرات و تشخیص خود، طرحهای تحقیقاتی خود را ارائه میکردند اما با توجه به سفارشی شدن تحقیقات در سال جاری، طرح های کلانی تدوین شدند که هریک شامل پنج الی ۶ پروژه خواهند بود و بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی را به صورت فعال درگیر خواهد کرد.
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ادامه داد: تحقق این موضوع کمک میکند، تمام ظرفیتهای اعضای هیئت علمی به کار گرفته شوند و در مسیر تحقیقات کاربردی سهم خود را ایفا کنند تا منابع مالی موسسه نیز به درستی و در جهت حل مشکلات موسسه و به تبع آن جامعه، به کار گرفته شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان گفت: هدف از پژوهش در این مجموعه را ارتقا بهرهوری و فعالیت سازمانی، تحقیقات دامپزشکی، یافتن موانع و مشکلات موجود در ارتقا کمی و کیفی تولیدات موسسه و در نهایت حل این مشکلات است، در موسسه رازی تلاش میکنیم مبنای تحقیقات، به صورت مسئله محور بوده و با شناخت مشکلات، راهکارهای حل آن را بیابیم.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید