پیشگیری از دو بیماری دیابت و فشار خون از اهداف طرح نظام ارجاع
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی رضایی در خصوص نظام ارجاع در صندوق بیمه سلامت همگانی گفت: تحقق سطح بندی خدمات و پزشک خانواده در قالب نظام ارجاع یکی از طرح های مهم سازمان بیمه سلامت بوده که این اقدام در حال حاضر در 4 استان به صورت پایلوت گام به گام در حال انجام است تا بیمه شدگان بتوانند از تسهیلاتی که تحت عنوان نظام ارجاع طراحی شده است، استفاده کنند.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: در این طرح دو بیماری مهم فشار خون و دیابت برای جمعیت تحت پوشش برای انجام خدمت دهی به خصوص در حوزه پیشگیری مورد توجه قرار گرفته است، بیمه شدگان این صندوق برای ارجاع به سطح 2 و 3 یعنی خدمات تخصصی الزاما باید از طریق نظام ارجاع خدمت بگیرند در غیر این صورت خدمات بیمه ای مشمول آنها نخواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه این طرح مورد استقبال پزشکان و بیمه شدگان قرار گرفته و همچنان نیاز است که اطلاع رسانی خود را در این زمینه تقویت کنیم تا در صورتی که نتایج مورد انتظارحاصل شود در سال آینده بتوانیم در کل کشور طرح نظام ارجاع را که حرکتی مهم به سوی تحقق پزشک خانواده در جامعه شهری است را شاهد باشیم.

رضایی در خصوص ضرورت اجرای این طرح گفت: یکی از اصولی‌ترین راه‌هایی که می‌تواند به سلامت جامعه کمک کند این است که در مراحل اولیه قدم های پیشگیرانه موثر برداریم و خدمات اولیه مورد نیاز مردم نیز به راحتی در دسترس آنان قرار گیرد. در همین راستا در مرحله اول 2 بیماری مزمن دیابت و فشار خون که درصد شیوع بالایی دارد تحت پوشش قرار گرفته است و در مراحل بعدی با همراهی وزارت بهداشت سایر بیماری‌ها نیز تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان بیمه سلامت معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران در پایان اضافه کرد: با اجرای طرح نظام ارجاع در صندوق بیمه سلامت همگانی جایگاه بسیار مهم پزشکان عمومی احیا خواهد شد و از این پتانسیل عظیم برای کمک به سلامت جامعه بهره‌مند خواهیم شد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.