مقابله با قاچاق مواد غذایی نیازمند همکاری بینبخشی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ورود و توزیع مواد غذایی قاچاق تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاههای اجرایی و نظارتی است.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عبدالعظیم بهفر با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور گفت: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور میشوند، فرآیندهای نظارتی و آزمایشهای کنترل کیفیت را طی نکرده و ممکن است حاوی آلایندههای شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند. مصرف این محصولات میتواند سلامت جامعه را به خطر اندازد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه سازمان غذا و دارو بهطور مستمر در حال رصد و پایش بازار است ادامه داد: ما از طریق سامانههای نظارتی و همکاری با دستگاههای اجرایی، در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم. اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیکتر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
وی در پایان به نقش مردم در کاهش مصرف کالاهای قاچاق اشاره کرد و افزود: مصرفکنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیههای سازمان غذا و دارو توجه کنند. در صورت مشاهده محصولات مشکوک، مردم میتوانند موارد را از طریق سامانههای نظارتی به اطلاع سازمان برسانند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود، سازمان غذا و دارو ضمن تشدید نظارتها در حال تعامل با سایر دستگاههای مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد ارائه شود.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید