تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عبدالجبار ذاکری گفت: فرد فوت‌شده مردی ۷۰ ساله بود که مراجعه دیرهنگام به پزشک موجب مرگ وی شد. 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون ۱۱ مورد مشکوک به بیماری تب گریمه کنگو در این استان گزارش شده که شهرستان های رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک از جمله مناطقی هستند که این بیماری در آنها دیده شده است.

وی تصریح کرد: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظت‌کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کنند و خونابه‌ها به طریق بهداشتی دفع شود.

ذاکری گفت: از مردم درخواست داریم برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است خودداری کنند، همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده شود و به هیچ‌ وجه دامی را که علایم بیماری و ناخوشی دارد ذبح و مصرف نکنند.

بیماری تب کریمه کنگو "CCHF" نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.