آنفلوآنزا شایع‌ترین عفونت تنفسی امسال
درمان آنفلوآنزا نیست و معمولا با درمان‌های علامتی و استراحت، وضعیت بیماران بهبود می یابد.
مرادی تجویز و مصرف بیش از حد آنتی بیوتیک را یکی از اشتباهات رایج و موجب آسیب به فرد و جامعه دانست و گفت: معمولا آنتی بیوتیک های ضد باکتریایی در این موارد ضرورت ندارد جز در مواردی که عفونت های تنفسی ممکن است به خاطر باکتری باشد، مصرف آنتی بیوتیک ضرورتی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه مصرف زیاد آنتی بیوتیک موجب ایجاد مقاومت میکروبی می شود، خاطرنشان کرد: مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک ها باعث می شود که در سالهای آینده آنتی بیوتیکی برای بیماری های عفونی که ممکن است درمان شوند، نداشته باشیم؛ بنابراین مقاومت میکروبی در دنیا به عنوان یکی از چالش های آینده مطرح است.
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: توصیه جدی و اکید ما پرهیز از مصرف بی رویه آنتی بیوتیک هاست و همکاران ما نیز جز در موارد ضروری، آنتی بیوتیک را برای مردم تجویز نکنند.
مرادی از رعایت آداب تنفسی و بهداشت فردی و اجتماعی به عنوان مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به عفونت های تنفسی در فصول سرد سال یاد کرد و گفت: اگر فردی مبتلا به عفونت های تنفسی شده، در محل های پر ازدحام حاضر نشود و در صورت لزوم به حضور، حتما از ماسک استفاده کنند.
وی تاکید کرد: اگر فردی مبتلا به عفونت های تنفسی شد بهتر است تا پایان دوره بهبودی، استراحت و بهداشت را رعایت کند. زمان عطسه از دستمال استفاده کرده و دستمال را دور بیاندازد. رعایت فاصله اجتماعی به ویژه در افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت شستشوی مداوم دست ها را در پیشگیری از عفونت های تنفسی، مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: افرادی که بیماری های زمینه‌ای دارند و همچنین سالمندان در مقابل این عفونتها، آسیب پذیرترند بنابراین توصیه می شود این افراد در فصول سرد بیشتر این نکات را رعایت و گروههای پرخطر نیز هر سال در ماه های شهریور و مهر، واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.