راهنمای تغذیه و بهبود شیوه زندگی و تغذیه سالمندان در شیوع بیماری کووید ۱۹
معاون بهداشت وزارت بهداشت، با توجه به ضرورت توجه به تغذیه بیماران مبتلا به بیماریهای غیرواگیر شایع و همچنین، تغذیه سالمندان به عنوان گروه آسیب پذیر و در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا، راهنمای تغذیه و بهبود شیوه زندگی و تغذیه سالمندان در شیوع بیماری کووید ۱۹ را ابلاغ کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، متن ابلاغیه علیرضا رئیسی به شرح زیر است؛
معاون محترم بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور
با توجه به ضرورت رعایت اصول تغذیه و شیوه زندگی سالم در طول مدت فاصله گذاری اجتماعی در زمان شیوع بیماری کرونا ویروس کووید19، ضرورت توجه به تغذیه بیماران مبتلا به بیماریهای غیرواگیر شایع و همچنین، اهمیت توجه به تغذیه سالمندان به عنوان گروه آسیب پذیر و در معرض خطر ابتلا به بیماری مورد نظر، به پیوست دو راهنمای "تغذیه سالم و بهبود شیوه زندگی جهت پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر" و "تغذیه سالمندان جهت پیشگیری و کنترل بیماری کووید-19" در دوران قرنطینه خانگی ارسال می گردد.
خواهشمند است، دستور فرمایید راهنماهای پیوست در اختیار کارشناسان تغذیه و اعضای تیم سلامت جهت انتقال مطالب به جامعه و گروه های هدف ویژه برای مقابله با بیماری کرونا ویروس کووید 19 قرار گیرد. وبدا
معاون محترم بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور
با توجه به ضرورت رعایت اصول تغذیه و شیوه زندگی سالم در طول مدت فاصله گذاری اجتماعی در زمان شیوع بیماری کرونا ویروس کووید19، ضرورت توجه به تغذیه بیماران مبتلا به بیماریهای غیرواگیر شایع و همچنین، اهمیت توجه به تغذیه سالمندان به عنوان گروه آسیب پذیر و در معرض خطر ابتلا به بیماری مورد نظر، به پیوست دو راهنمای "تغذیه سالم و بهبود شیوه زندگی جهت پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر" و "تغذیه سالمندان جهت پیشگیری و کنترل بیماری کووید-19" در دوران قرنطینه خانگی ارسال می گردد.
خواهشمند است، دستور فرمایید راهنماهای پیوست در اختیار کارشناسان تغذیه و اعضای تیم سلامت جهت انتقال مطالب به جامعه و گروه های هدف ویژه برای مقابله با بیماری کرونا ویروس کووید 19 قرار گیرد. وبدا
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید