۴۳۵ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی به دنبال خرید تجهیزات پزشکی تولید داخل
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی یوسفی گفت: در حوزه سی تی اسکن مدتی است که شرکت دانش بنیان مجوز تولید داخل را گرفته است و قبلاً در حوزه دانش بنیان حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای آنها تأمین هزینه کردیم، حتی پیش از کرونا حدود ۲ هزار دستگاه ونتیلاتور از تولید کنندگان داخلی خریدیم.

رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران ادامه داد: از زمانی که تولید کننده داخلی سی تی اسکن مجوز تولید گرفت تفاهمنامه ای را بستیم، در حوزه سلامت, باور عمومی نقش مهم دارد و برخی از نگرانی‌ها وجود دارد و همچنین تعارض منافع هم دخالت دارد. وقتی عزم دولتی مبنی بر خرید از تولیدات داخلی وجود دارد با این مشکلات مقابله می‌کند.

وی افزود: تاکنون بالغ بر ۲,۰۰۰ میلیارد تومان برای تضمین خرید تولید داخل بدون اینکه کالا تحویل گرفته باشیم وارد مقوله تفاهمنامه و قرارداد شدیم، ۴۳۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی به دنبال خرید تجهیزات پزشکی تولید داخل داشه‌ایم، غیر از دستگاه‌های سی تی اسکن، در ساخت دستگاه‌های رادیوتراپی و دیالیز جزو معدود کشورها هستیم.

به گزارش مهر یوسفی در پایان اضافه کرد: با توجه به کمبود منابع ارزی, از تولیدات داخل نفع می بریم و تأمین تجهیزات پزشکی هم آسان‌تر می‌شود، در ایام کرونا که به علت تحریم‌های ظالمانه محدودیت‌هایی داشتیم اگر تولیدکنندگان داخلی نبودند، بسیاری از مراکز درمان ما توان خدمات رسانی به بیماران را نداشتند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.