لزوم ایجاد عزم ملی برای کاهش حوادث ترافیکی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر داشتن عزم ملی برای کاهش حوادث ترافیکی تاکید کرد و گفت: باید با استفاده از ظرفیتهای اجتماعی، هرگونه اقدام لازم را برای کاهش حوادث ترافیکی انجام دهیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا ظفرقندی در هشتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که یکشنبه۱۴ بهمن با موضوع «پیشنویس مصوبات جهت راهبردهای ملی اولویتدار مدیریت آسیبهای جسمی و روانی و پیامدهای ناشی از حوادث ترافیکی» برگزار شد با بیان اینکه بسیاری از مسائل حوزه سلامت، فرابخشی و بین بخشی است گفت: دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برای برقراری ارتباط مستمر و موثر با بخشهای دیگر نقش بسزایی دارد و در غیر این صورت فعالیتها نتیجه بخش نخواهد بود.
وزیر بهداشت، موضوع حوادث ترافیکی و مرگ و میر ناشی از آن را بسیار مهم دانست و گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۰ هزار و ۴۰۰ نفر در سوانح رانندگی فوت و تعداد زیادی نیز مصدوم شدهاند و متاسفانه از این موضوع آسیب دیدهایم، مرگ و میرهای جادهای تاثیر منفی در همه ابعاد حتی در اقتصاد خانوادهها دارد، برای کاهش حوادث و سوانح ترافیکی باید با عزم ملی هرچه در توان داریم انجام دهیم.
وی از راهاندازی کمپینی در زمینه کاهش حوادث ترافیکی در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: امیدواریم همه سازمانها در این کمپین مشارکت داشته باشند تا بتوانیم مسئولیت اجتماعی خود را به درستی انجام دهیم، گفت هدف ما این است که همه سازمانهای مرتبط در زمینه کاهش حوادث و سوانح ترافیکی تلاش کنند چرا که همه ما یک تیم ملی هستیم و باید به هدف خود که همان کاهش حوادث و سوانح ترافیکی است برسیم.
ظفرقندی ادامه داد: اگر بتوانیم حتی یک مورد مرگ را در سوانح ترافیکی کاهش دهیم اجر دنیوی و اخروی را خواهیم داشت و طبیعتاً باید در این برنامه، قدم به قدم و با برنامهریزی پیش برویم و باید تکالیف دستگاهها نیز پیگیری و اجرا شود.
ظفرقندی ادامه داد: اگر بتوانیم حتی یک مورد مرگ را در سوانح ترافیکی کاهش دهیم اجر دنیوی و اخروی را خواهیم داشت و طبیعتاً باید در این برنامه، قدم به قدم و با برنامهریزی پیش برویم و باید تکالیف دستگاهها نیز پیگیری و اجرا شود.
وزیر بهداشت در ادامه به موضوع کالاهای آسیب رسان به سلامت اشاره کرد و گفت: باید به تکالیف خود در زمینه سلامتی مردم با دقت عمل کنیم و در این زمینه نگاه سلامت محور داشته باشیم نه اقتصادی، سلامت مردم هدف نهایی همه ماست و در این زمینه باید همه دستگاهها و سازمانها تلاش کنند، وظیفه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی توجه همه جانبه به همه ابعاد مسئولیت اجتماعی، فرابخشی و تعامل بین بخشی است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید