پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
اثربخشی واکسن کرونا در ۹۴ درصد بیماران سرطانی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، با گسترش واکسیناسیون کرونا به تمام گروه های سنی در مناطق مختلف جهان، محققان اکنون محور توجه خود را بر درک نحوه واکنش به واکسن کرونا در بیمارانی متمرکز کرده اند که به بیماری های تهدید کننده زندگی مانند سرطان مبتلا هستند.

یک مطالعه که به تازگی در آمریکا و سوییس انجام شده است، نشان داد تقریباً همه بیماران سرطانی به خوبی به واکسن mRNA واکنش نشان داده و سه تا چهار هفته پس از دریافت دوز دوم واکسن، واکنش ایمنی مطلوبی پیدا کردند، با این حال اقلیت بسیار کمی از بیماران سرطانی که بخشی از این مطالعه بودند، به واکسن کووید-۱۹ واکنش نشان ندادند.

محققان گفتند: بیمارانی که به بدخیمی های خون مانند "میلوما" و "لنفوم هوچکین" مبتلا هستند، در مقایسه با بیمارانی که تومورهای جامد دارند، بیشتر احتمال دارد هیچ آنتی بادی تولید نکنند.

این مطالعه همچنین نشان داد بیمارانی که در مدت ۶ ماه پس از واکسیناسیون تحت درمان با "ریتوکسیماب" "یک داروی تزریقی وریدی" قرار می گیرند، نیز در تولید آنتی بادی موفق نیستند، با این حال بیمارانی که تحت شیمی درمانی قرار داشتند ، مقدار قابل توجهی آنتی بادی تولید کردند، اما این واکنش ایمنی نسبت به میزان ثبت شده در میان جمعیت عمومی بسیار کم بود.

محققان در چندین کشور که قصد داشتند به دلیل کمبود واکسن کرونا به بیماران سرطانی یک دوز واکسن کرونا ارائه دهند، اعلام کردند، تزریق یک دوز واکسن کرونا برای ایجاد ایمنی در برابر ویروس کرونا در بیماران مبتلا به سرطان کافی نیست. ایرنا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/eflY