پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
۱۱۲ فوتی و  ۸۳۰۵ بیمار جدید کرونایی در کشور
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۱۸ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۳۰۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۰۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۴ هزار و ۴۶۰ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۷ هزار و ۵۵۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۶۲۹ هزار و ۵۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، سه هزار و ۶۴۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۶ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۸۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۰ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

همچنین تا کنون ۵۵ میلیون و ۴۰۵ هزار و ۱۵۴ نفر دُز اول، ۴۰ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۱۹۸ نفر دُز دوم و ۲۶۸ هزار و ۶۳۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند، مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۹۵ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۹۹۰ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته، ۸۸۲ هزار و ۶۰۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد. ایسنا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/6ChQ