تزریق ۱۰۰ میلیون دز واکسن در ۱۰۰ روز
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروز افتخار این را داریم که مملکت و مردم عزیز ما توانستند ۱۰۰ میلیون دز واکسن را در ۱۰۰ روز تزریق کنند که این یک حرکت بسیار انقلابی، جهشی و مردم نهاد بوده است، بارها گفتهام که باید مدتهای زیادی با کرونا زندگی کنیم و عادی انگاری را نباید شاهد باشیم بلکه باید با کرونا زندگی کنیم، هنوز خطر موج ششم در کشور ما وجود دارد، همانطور که کشورهای همجوار و کشورهای اروپایی و آمریکایی با روند صعودی بیماران کرونایی مواجه هستند در این وضعیت نباید عادیانگاری داشته باشیم بلکه باید بیش از گذشته پروتکلها را رعایت کنیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهرام عیناللهی ظهر امروز "۲۷ آبانماه" در حاشیه شورای اداری شهرستان طارم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز افتخار این را داریم که مملکت و مردم عزیز ما توانستند ۱۰۰ میلیون دز واکسن را در ۱۰۰ روز تزریق کنند که این یک حرکت بسیار انقلابی، جهشی و مردم نهاد بوده است.
وی افزود: وقتی ما به مردم اعتماد میکنیم و وقتی مردم به ما کمک میکنند، میتوانیم در هر کاری موفق باشیم، شاید در شروع کار دولت فکر نمیکردیم که این اتفاق بیفتد ولی با لطف الهی و بهویژه کمکهای مردمی، این اتفاق راش اهد بودیم و این از نکات خیلی مهم و خوب بود. در مقابله با کرونا مهمترین قدم واکسیناسیون است که در همه جای دنیا ثابت شده و مرگ و میر در مورد کسانی اتفاق میافتد که واکسن نزدهاند و توصیه من به مردم این است که هرچه سریعتر واکسن بزنند تا ما بتوانیم بر مقابله با کرونا موفق باشیم.
وزیر بهداشت تصریح کرد: بارها گفتهام که باید مدتهای زیادی با کرونا زندگی کنیم و عادی انگاری را نباید شاهد باشیم بلکه باید با کرونا زندگی کنیم، هنوز خطر موج ششم در کشور ما وجود دارد، همانطور که کشورهای همجوار و کشورهای اروپایی و آمریکایی با روند صعودی بیماران کرونایی مواجه هستند در این وضعیت نباید عادیانگاری داشته باشیم بلکه باید بیش از گذشته پروتکلها را رعایت کنیم.
عین اللهی ادامه داد: مطلب مهم دیگر که باید به آن توجه کنیم این است که متاسفانه از کشور جوان و شاداب به کشوری پیر تبدیل میشویم و حدود ۱۲ درصد از مردم کشور مسن هستند و در چند سال آینده این میزان به ۳۰ درصد خواهد رسید، پس باید همه برای افزایش جمعیت کشور تلاش کنیم، وقتی جمعیت افزایش پیدا کند بسیاری از کارها و تولیدها شکوفا میشود، وزارت بهداشت در این راستا گامهای اساسی خواهد برداشت و در اولین گام باید هزینههای ناباروری را جزو خدمات بیمه قرار داد تا عزیزانی که نابارور هستند از داروها و امکانات رایگان بهرهمند شوند.
به گزارش ایسنا وی در پایان به آخرین تصمیم در رابطه با افرادی که واکسینه نشدهاند اشاره کرد و افزود: تاکید مسئولان ستاد قرنطینه هوشمند است. افرادی که واکسینه نشدهاند در فضاهایی با تجمع بالا نمیتوانند حضور پیدا کنند. ۸۴ درصد از گروه هدف که ۶۷ میلیون هستند یک دز واکسن را دریافت کردهاند که آمار بسیار موفقی است و ۶۸ درصد نیز دز کامل واکسن را تزریق کردند که امیدواریم در چند هفته آینده این آمار به بالای ۸۰ درصد برسد.
پایان پیام/